• Nedavno
XASRVIR poklon za Majčin dan, ženska torba za šminkanje, putna torba velikog kapaciteta, Prijenosna ravna torba za šminkanje s velikim otvaranjem, vodootporna torba za šminkanje, može primiti toaletne potrepštine i kozmetiku.

XASRVIR poklon za Majčin dan, ženska torba za šminkanje, putna torba velikog kapaciteta, Prijenosna ravna torba za šminkanje s velikim

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Visokokvalitetni materijali】 : putna torbica za šminkanje od pu kožne tkanine koja se lako čisti, posebne vodootporne površine koja sprječava vlaženje unutrašnjih proizvoda. 【Funkcija pu kožne torbe za šminkanje】 : prenosiv i lagan dizajn sa ručkom, izrađen od visokokvalitetne meke pu kožne tkanine, jake debljine čini torbu izdržljivijom i lakom za čišćenje, posebna vodootporna površina koja sprečava dobijanje unutrašnjih proizvoda wet.No morate brinuti o neurednim curenjima tokom putovanja. 【Multifunkcionalne torbe za šminkanje】 : ove torbe za šminkanje ne samo da mogu skladištiti vašu kozmetiku, već i nakit, elektronski Pribor, kameru, eterično ulje, toaletne potrepštine, komplet za brijanje,naočare, vrijedne predmete i tako dalje. 【Zgodna i izdržljiva ručka】 : patentni zatvarač dizajn putne torbe za šminkanje je razuman,jednostavan za rukovanje i vrlo praktična torbica sa patentnim zatvaračem. 【Wonderful Gift】 : putna torba za šminkanje je savršena za svakodnevnu upotrebu ili putovanja, odličan je poklon za žene i djevojčice sa poklon kutijom na dan majki, dan žena ili Božić.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.