• Nedavno
gootrades Clear Makeup Bag putna torba za šminkanje prozirna kozmetička torbica Clear Travel Toiletry torba sa prozirnim vinilnim prozorima & amp; Zlatni patentni zatvarači za žene (Pink)

gootrades Clear Makeup Bag putna torba za šminkanje prozirna kozmetička torbica Clear Travel Toiletry torba sa prozirnim vinilnim

Zahvalnost:
KM 11.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izvrstan dizajn : Naša torba za šminkanje dizajnirana je s prozirnim PVC prozorom, ovaj transparentni dizajn može jasno vidjeti kozmetiku za ljepotu iznutra, tako da možete lako pronaći ono što vam treba. Velika kozmetička torbica veličina : dimenzija 8,6 x 6,7 x 2,7(22 cm X17 cm x 7 cm),što je savršena veličina za čuvanje vaše kozmetike, prenosivih toaletnih potrepština, mobilnog telefona, ključeva i još mnogo toga, lep saputnik za vas. Vrhunski materijal : naša torba za šminkanje izrađena je od visokokvalitetnog PU kožnog materijala i najlonske podstave. Vodootporan je, ne bledi, lako se održava čistim. Patentni zatvarač je izrađen od kvalitetne legure i pozlaćen, koji imaju elegantan izgled i lako se zatvaraju ili otvaraju, mnogo izdržljiviji i deblji od sličnih proizvoda. Pogodno za mnoge prilike : naša torba za šminkanje je pogodna za mnoge prilike, kao što su aktivnosti na otvorenom, tuš u teretani, izlet za bijeg, dugo putovanje i noćenje. Wonderful Gifts : naša torba za šminkanje je savršen poklon za vas i vaše mame, prijatelje, ljubavnike, porodice, djeveruše, djevojke za rođendan, dan zaljubljenih, Dan majki i još mnogo toga. Lijepa i praktična. Specifikacije : Tip : kozmetička toaletna torbica Veličina : Kao što su prikazane slike Materijal : PU koža boja : kao što su prikazane slikepackage lista : 1 pcs Warm napomena : zbog ručnog mjerenja, veličina može imati određenu grešku. Zbog razlike između različitih monitora, može postojati mala razlika u boji.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.