• Nedavno
N / A Prozirni stakleni četkica za odlaganje četkica za odlaganje zlata Kozmetika Kontejnerska prstena za prsten za usne za usne šminkere Organizator četkica

N / A Prozirni stakleni četkica za odlaganje četkica za odlaganje zlata Kozmetika Kontejnerska prstena za prsten za usne za usne šminkere

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Stakleni materijal : Proizvod je jednostavno i inovativno stakleno četkica sa odjeljcima. Čist prostor : kutija za odlaganje četkica za šminke neka vaš dom više ne može ispraviti i donijeti čist prostor. Modni i luksuz : kristalno čisto staklene utakmice sa bakrenim rubom, modnim i luksuzom. Čvrsta i čvrsta : bakarna ivica je zavarena, hrapava i čvrsta. Kutija je lijepa i izdržljiva. Geometrijski oblik : u geometrijskom obliku, kutija za odlaganje je vrlo jednostavna i atraktivna. Metak : Staklo Materijal : Proizvod je jednostavan i inovativni spremnik za četkicu za stakleni četkica : kutija za odlaganje četkica za šminku Neka vaš dom ne više ne miješa i luksuzno donosi čistom prostoru : kristalno čistoće staklene utakmice sa bakrom ivica, moderan i luksuzan.Rugged i firmi : bakrena ivica je ručno zavarena, hrapava i čvrsta. Kutija je lijepa i izdržljiva. Kometrijski oblik : u geometrijskom obliku je polje za odlaganje vrlo jednostavna i atraktivna. Materijal : bakar, staklar : Simplecolor : Cu Preus Size : oko 15 * 7,5 * 10cmpackage : 1 * četkica za šminku Držač (ne sadrži četke za šminku i ostale dodatke) Molimo vas da dopustite razliku od 2-3cm prema ručnom jeziku. Stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora I svjetlosnu svjetlinu. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.

Više detalja

Material:
copper, glass
Process:
manual welding
Style:
simple
Color:
cupreous
Size:
about 15 * 7.5 * 10cm
Package Included:
1* Makeup Brush Holder(Does not contain makeup brushes and other accessories):
Notes:
Please allow 2-3CM difference according to manual mearsurement.:
The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness.:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.