• Nedavno
N / A 3 rupe prozirna akrilna šminka četkica za čišćenje kozmetička šminka za pohranu kutija za odlaganje četkica Organizator tablice Make up

N / A 3 rupe prozirna akrilna šminka četkica za čišćenje kozmetička šminka za pohranu kutija za odlaganje četkica Organizator tablice

Zahvalnost:
KM 80.52

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izvrsno za make up i druge lične predmete. Zauzeo malo prostora, ali imao je puno prostora za skladištenje. Debele, izdržljive ladice su dovoljno jake da podnesete čak i teške proizvode. Lako se stapa u vašu ispraznost stolu ili kontratu u kupaonici, spavaćoj sobi ili svlačionici. Savršeno organizuje i pohranjuje vašu kozmetiku; Omogućuje jednostavan pristup svim vašim šminkanjem i proizvodima. Organizator šminke nije samo jednostavan za instaliranje, već se može pratiti koji ne mijenja oblik i boju nakon pranja. Izvrsno za make up i druge lične predmete. Zauzeo malo prostora, ali imao je puno prostora za skladištenje. Debele, izdržljive ladice su dovoljno jake da podnesete čak i teške proizvode. Lako se stapa u vašu ispraznost stolu ili kontratu u kupaonici, spavaćoj sobi ili svlačionici. Savršeno organizuje i pohranjuje vašu kozmetiku; Omogućuje jednostavan pristup svim vašim šminkanjem i proizvodima. Organizator šminke nije samo jednostavan za instaliranje, već se može pratiti koji ne mijenja oblik i boju nakon pranja. Izvrsno za make up i druge lične predmete. Zauzeo je malo prostora, ali imao je puno prostora za skladištenje. Thick, izdržljive ladice su dovoljno jake da podnesete čak i teške proizvode. U kupaonici, spavaćoj sobi ili svlači se u kupaonici, spavaću sobu, kupatilo i pohranjuje vašu kozmetiku; Omogućuje jednostavan pristup svim vašim šminkanjem i proizvodima. Organizator ne samo da se može instalirati, već se može pratiti koji ne mijenja oblik i boju nakon pranja. Specifikacija : transparizirajte : 18 * 7.3 * 8cmspecifikacija : Tri slota Paketa uključuje : 1 * Kozmetički pohranjivač Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i dajte vam zadovoljavajući odgovor.

Više detalja

Color:
transparent
Size:
18*7.3*8CM
Specification:
Three slots
Package Include:
1* Cosmetic storage:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.