• Nedavno
Ženu, ormar za četkicu za šminka, držač za četkicu, držač četkica, držač četkica za šminke, organizator četke, držači za četkicu za šminkanje za ispraznost, rotirajuće organizator šminke za ispraznost.

Ženu, ormar za četkicu za šminka, držač za četkicu, držač četkica, držač četkica za šminke, organizator četke, držači za četkicu za

Zahvalnost:
KM 7.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj je proizvod fotografiran u naturi. Upoznaće vaše dnevne potrebe. Organizator šminke za četkicu ima visinu od 4,6 inča / 11,7 cm i promjera 4,64 inča / 11,8 cm, koji mogu držati četke za šminku, šminke i razne male dnevne potrebe, tako da ih možete staviti na Vaša ispraznost, kupatilo, spavaća soba, stol. Može se koristiti u bilo kojoj ispraznosti, kupaonici ili komorištu. ☆ [Prekrasan poklon] : Organizator drva za četkicu savršen je za majčin dan, poklon za rođendan, možete ga dati svojim prijateljima, kolegama i majkom, oni će biti fascinirani ovim.27kgpaking lista. ☆ [više slotova] : 5 otvora kozmetičkih nosača četkica dizajnirani su za zadržavanje četkica za šminke, parfem, ruž, olovke za obrve, očnice i mali dodatak, održavajući svoje svakodnevne osnove organizirane i na dohvat ruke. Može se koristiti u bilo kojoj ispraznosti, kupaonici ili komorištu.8cmproduct težina : 0.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.