• Nedavno
Xmtxzym makeup četkica za odlaganje kozmetičkog organizatora šminka četkica za držač za obrva Olovka plastična vodootporna sadrži futrolu za biser

Xmtxzym makeup četkica za odlaganje kozmetičkog organizatora šminka četkica za držač za obrva Olovka plastična vodootporna sadrži

Zahvalnost:
KM 55.77

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dizajn otvorenog otvaranja od 180 stupnjeva : zgodan i brz, prozirni prozor, sva kozmetika se mogu jasno vidjeti. Višestruka upotreba : Može primiti četke za šminke, masažne štapove, olovke ili olovke za obrve ili olovke. Otporan na prašinu i vodootporan : Potpuno zatvoren dizajn za izoliranje prašine i vode. Materijal : plastika. Lako čišćenje : Koristite blagu sapunu i topla voda za čišćenje. Nije potrebna skupština. Značajka : 180 stupnjeva dizajn bočnog otvora : Prikladan i brz, prozirni prozor, svi se mogu jasno vidjeti Multiple. Može primiti četke za šminku, masažne štapove, olovke za obrve ili vodootporne : potpuno zatvoreni dizajn za izoliranje prašine i vodstva za čišćenje : Koristite blaga sapuna voda i topla voda za čišćenje. Nijedan montažni uređaji : Materijal : plastickolor : Bijela, ružičasta, bluepak Age : 1 * Držač četkica za šminku (ne sadrži četke za šminke i ostale dodatke) Napomene : Molimo da li 2-3cm razlikuje u skladu s ručnim crtama predmeta može Budite malo različiti od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline.

Više detalja

Material:
Plastic
Color:
white, pink, blue
Package Included:
1* Makeup Brush Holder(Does not contain makeup brushes and other accessories):
Notes:
Please allow 2-3CM difference according to manual mearsurement.:
The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.