• Nedavno
Jastuk za spavanje jastuka za spavanje - firm, luksuzni prirodni lateks jastuk za leđa, leđima želuca ili bočnih legovalica, uklonjiva prozračna pamučna poklopac - visoka elastičnost - paket od 1)

Jastuk za spavanje jastuka za spavanje - firm, luksuzni prirodni lateks jastuk za leđa, leđima želuca ili bočnih legovalica, uklonjiva

Zahvalnost:
KM 30.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【O veličinama】 Dok se španski jastuci su komprimirani, njihove će se dimenzije promijeniti. Pored toga, naš unutarnji poklopac može se popraviti i uvijek će se osjećati i izgledati kao novo!. 【Ergonomski dizajn】 pruža dugotrajnu, odgovornost i dosljednu srednju podršku za sve vrste pragova. Bilo da spavate sa svoje strane, leđa ili trbuha - ovo je vaš jastuk! Pripremite se za najmirniji san koji možete doživjeti. 1 × kesica za zaštitu od prašine. Visokokvalitetni bočni patent zatvarač neće preći čak ni ako se koristi više puta. 【Podrška i udoban】 Kalibriran je prirodni jastučni jastuk od lateksa, a jastuk postiže pravi lični balans između podrške i udobnosti. 【Podrška i udoban】 Kalibriran je prirodni jastučni jastuk od lateksa, a jastuk postiže pravi lični balans između podrške i udobnosti. Veličina je savršena u usporedbi s drugim jastucima koji vam daju izuzetno iskustvo s velikom vrijednošću za novac. 【O mirisu】 Latex jastuci sami imaju prirodni miris lateksa. Održavajte svoj oblik i podržavajte glavu dok ste mekani i udobni. 【Premium】 Poklopac jastuka izrađen je od 100% pamuka, a jezgro je napravljeno od ekološkog prirodnog lateksa. 【Okeo-Tex certificirani】.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.