• Nedavno
CXDTBH jastuk za jastuk pomaže spavanju, udobnom i mekom jastuku za spavanje

CXDTBH jastuk za jastuk pomaže spavanju, udobnom i mekom jastuku za spavanje

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Fini prekrivanje dijeli jastuk u multiplikatin jastuk ,. Uravnotežena podrška, više lepršavih, pružajući vam utjehu da se oslanjate. Uživajte u laganom luksuzniju i dobrog sna, zdravog i udobnog života. Može se ispraviti ručno oprati ormašin ,. Ako se jastuk za jastuk ne mijenja dugo, lako je, uzgajati materije itd., Što utiče na spavanje,. Fini prekrivanje dijeli jastuk u multiplikatin jastuk ,. Uravnotežena podrška, više lepršavih, pružajući vam utjehu da se oslanjate. Uživajte u laganom luksuzniju i dobrog sna, zdravog i udobnog života. Može se ispraviti ručno oprati ormašin ,. Ako se jastuk za jastuk ne mijenja dugo, lako je, uzgajati materije itd., Što utiče na spavanje,. Fino prekrivanje dijeli jastuk u multipultipni jastuk, uravnoteženu podršku, što vam pruža udobnost da se oslanjate na uživajte u dobrom i udobnom životu koji se ispravljaju, ako je jezgro jastuka već duže vrijeme. Lako je, uzgajati materija itd., Što utiče na spavanje, tkanina : punjenje 1 : punjenje lateksa 2 : -Fine denier Fiberize : 48 * 74cmpackage uključuje : 1 par jastuka : svi su ručni i mogući odstupanje je 2-3 cm. Za svjetlinu svjetlosti, stvarna boja između slika malo će se razlikovati između slika. Slike se pruža oporavi za jastuk i vrlo je mekan da vam pružim udoban odmor.

Više detalja

Izbor kupaca

Wubbzy Cuddle Jastuk - Daisy

KM 25.70

Runo, 100% poliester 25 "visok Runo, 100% poliester 25" visok Wow wow wubbzy cura jastuk Daisy 100% poliesterske rupe Jastuk 25 "visok Daisy Jedan od vaših omiljenih likova Wubbzya...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.