• Nedavno
Airlab 12 pakovanje, plišani ručnici i poliranje krpa

Airlab 12 pakovanje, plišani ručnici i poliranje krpa

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ukupno 12 krpe za čišćenje mikrovlakana od 12 paketa, idealno za sve vaše potrebe za čišćenjem. Air Lab krpe za čišćenje mikrofibra za svenamjenske domaćinstva. Mašina koja se može prati. Posljednjih stotina pranja, uštedujući vam novac dugoročno. Streak Besplatno & Lint besplatno. Neće ogrebati površine. Sigurno za sve završne obrade. Sigurno i efikasno dovršite bilo kakve zadatke čišćenja, dajući vam izvrsno iskustvo čišćenja. Ultra meka i visoko upijaju : Air Lab ručnici za mikrofiber za automobile debljine do 800gsm. Tako je gusta što može apsorbirati velike količine vode u samo sekundu! Super upijajući i sušiti brzo, ostavljajući finišu vašeg automobila besprijekornu. Ultra meka i visoko upijaju : Air Lab ručnici za mikrofiber za automobile debljine do 800gsm. Tako je gusta što može apsorbirati velike količine vode u samo sekundu! Super upijajući i sušiti brzo, ostavljajući finišu vašeg automobila besprijekornu. Paket uključen : debeli plišani ručnici od mikrofibrane 16 "x 16", pakovanje 4 pruga za čišćenje bez čišćenja 12 "x16", pakovanje 8 Materijal : mikrofiber, 80% poliester i 20% poliamid.

Više detalja

Izbor kupaca

Decanjoine 6 kom.

KM 5.00

Kuhinjske posuđe * 6 ♻️ 【Materijal za višekratnu upotrebu】 Naši kuhinjski ručnici su izrađeni od pamučne vlakne i pulpe od vlakana, pouzdanih materijala ne može vas samo zašt

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.