• Nedavno
SupremePlus Premium Bijeli Pleteni Pamuk T-Shirt Krpe Za Brisanje Krpe

SupremePlus Premium Bijeli Pleteni Pamuk T-Shirt Krpe Za Brisanje Krpe

Zahvalnost:
KM 48.10

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Poli-pamuk, pamuk. Novi Bijeli Premium Pamučni Materijal Za Majice. PREMIUM kvalitet : napravljen od 100% materijala za majice vrhunskog kvaliteta. Sve krpe za majice izrađene su od pamuka i poli-pamučnog materijala. Svuda okolo, ovo su odlične višenamjenske i visokokvalitetne krpe za brisanje niskih dlačica. Pamuk pruža vrhunsku svojstva upijanja sa laganim osjećajem. Svestranost : bilo da treba da čistite svoj dom, držite naše krpe u svojoj radnji, garaži, baštenskoj šupi i kutiji za alat, rešenja za čišćenje frotirni peškiri su pravi put. Ove krpe za majice mogu se koristiti kao opće čišćenje, prolijevanje boje i čišćenje, bojenje i lakiranje, poliranje i brisanje prašine, ovi super upijajući i pahuljasti ručnici idealni su za svaku svrhu. Izdržljivo : ove krpe za čišćenje idealne su za pranje, sušenje i detalje u svim vašim projektima čišćenja. Koristite ih po kuhinji, čistite prosipanje, mast, prljavštinu, ulje i uklanja prljavštinu sa alata, četkica za boje i instrumenata za autodijelove do svoje izdržljivosti. Ove krpe za čišćenje savršeno se suše bez pruga. Može se prati u mašini : ove krpe su savršeno perive u mašini, brzo se suše i ostaju izdržljive. Ove krpe za čišćenje pružaju veliku vrijednost, a njihova sposobnost pranja u mašini znači da ih možete iznova i iznova koristiti bez gubitka njihove efikasnosti.

Više detalja

Izbor kupaca

Decanjoine 6 kom.

KM 5.00

Kuhinjske posuđe * 6 ♻️ 【Materijal za višekratnu upotrebu】 Naši kuhinjski ručnici su izrađeni od pamučne vlakne i pulpe od vlakana, pouzdanih materijala ne može vas samo zašt

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.