• Nedavno
YARONGTECH-DS1990A F5 IButton i-dugme elektronski ključ IB oznaka

YARONGTECH-DS1990A F5 IButton i-dugme elektronski ključ IB oznaka

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ibutton. DS1990 A-F5. TM kartica. Proizvodi Detalji : 1. nikada ne rđa i korozija; mora izvorivati materijale, smolu otpornu na visoke temperature, performanse zaptivanja, anti-aging, otpornost na toplotu; unutrašnji potporni opružni komad, proizvodnja nerđajućeg čelika, anti-varijanta; visoke i niske temperature i 100% vodonepropusnost, testiranje vibracija i električnih karakteristika; Površinska glatka, ravna; unutrašnje jezgro sa visokokvalitetnim pozlaćenim panelima i COB tehnologijom za proizvodnju visoko integrisane; 2.TM kartica se široko koristi u sigurnosnoj patroli, bravama za vrata ormarića sa saunom, elektronskim bravama, interfonskim sistemima za kontrolu pristupa. 3.It ne treba dodatna snaga, samo je potrebna snaga napajanja kolektora 4.It može se pročitati u manje od 5ms 5. TM1990 A-F5 kartice sa novim čipom 2401, jedini 64-bitni serijski broj, Porodični kod 01, koji se koristi širom svijeta bez ikakvih ograničenja. 6.Radni opseg : 2,8 V do 6,0 V, -40 ~ 85 stepeni. 7.Dimenzije : 16 x 56mm paket : 100kom 1990a-F5(crna).

Više detalja

Izbor kupaca

Izlazni Utikač Protectr32pc

KM 4.49

Pritisnite tab pomagala sa uklanjanjem Zaštitnik utikača pokriva jednu električnu utičnicu Lako za odrasle za uklanjanje & kopče na kablove za čuvanje Odvraćajte djecu od stavljanja o

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.