• Nedavno
WatchGuard Panda Fusion-3 godina-Taa usklađenost

WatchGuard Panda Fusion-3 godina-Taa usklađenost

Zahvalnost:
KM 60.56

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Fusion je sveobuhvatno rješenje koje nudi zaštitu od zlonamjernog softvera i centralizirano it upravljanje. Fusion je sveobuhvatno rješenje koje nudi zaštitu od zlonamjernog softvera i centralizirano it upravljanje za sve krajnje tačke i servere na vašoj korporativnoj mreži, sa neometanim pristupom, bez obzira gdje se nalaze. Fusion se sastoji od Panda Systems Management i Panda Endpoint Protection Plus. Kao rezultat toga, ovo rješenje omogućava RMM alat u kombinaciji s rješenjem Endpoint security koje daljinski štiti, upravlja i nadgleda svu vašu IT infrastrukturu. Dostupan s bilo kojeg mjesta, Fusion se upravlja jednostavnim web pretraživačem, koji nudi : sigurnost na više platformi od nepoznatih prijetnji nultog dana, kao i otkrivanje i blokiranje zlonamjernog softvera, phishinga i ransomwarea. Vrsta proizvoda : softverski paket Vrsta proizvoda : softverski paket Proizvođač broj dijela : WGFUS023 softver podtip : sigurnost proizvođač : Watch Guard Technologies, Inc Naziv proizvoda : Fusion naziv softvera : Panda Fusion softver podtip : sigurnosni softver glavni tip : sigurnost Naziv robne marke : Panda softver glavni tip : sigurnost Naziv robne marke : Panda Period validacije licence : 3 godina.

Više detalja

Izbor kupaca

Izlazni Utikač Protectr32pc

KM 4.49

Pritisnite tab pomagala sa uklanjanjem Zaštitnik utikača pokriva jednu električnu utičnicu Lako za odrasle za uklanjanje & kopče na kablove za čuvanje Odvraćajte djecu od stavljanja o

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.