• Nedavno
Aiphone LEM - 1dls početni komplet Sentry sistema sa jednim vratima sa jednim glavnim interfonom - dva paketa

Aiphone LEM - 1dls početni komplet Sentry sistema sa jednim vratima sa jednim glavnim interfonom - dva paketa

Zahvalnost:
KM 14.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Aiphone LEM-1dls početni komplet Sentry sistema sa jednim vratima uključuje jedan interfon na vratima, jedan glavni interfon i AC transformator koji omogućava audio komunikaciju sa posjetiocima na vratima prije odobravanja pristupa pomoću dugmeta za otpuštanje vrata. Dugme za otpuštanje vrata radi električnim štrajkom (Prodaje se zasebno) za Daljinsko otključavanje ulaza za posjetitelja. Glavni interfon emituje zvučni signal koji označava dolazni poziv sa vrata. Pritiskom na dugme pritisni za razgovor omogućava glavnom operateru interfona da razgovara sa posetiocem, a puštanje dugmeta automatski prenosi zvuk sa interfona na vratima. Zvuk zvona i zvuka su podesivi na glavnom interfonu. Kućište je od crne plastike za interfon na vratima i bijele plastike za glavni interfon. Glavni se montira na radnu površinu ili zid koristeći priloženi hardver za montažu. Dodatni LEM-1dl glavni Interfoni (prodaju se zasebno) mogu se povezati na sistem pomoću aiphone DAK-2s adaptera (Prodaje se zasebno) za proširenje pokrivenosti u druge prostorije; svaki dodatni master zahtijeva vlastiti AC transformator ili DC napajanje (Prodaje se zasebno).

Više detalja

Izbor kupaca

Izlazni Utikač Protectr32pc

KM 4.49

Pritisnite tab pomagala sa uklanjanjem Zaštitnik utikača pokriva jednu električnu utičnicu Lako za odrasle za uklanjanje & kopče na kablove za čuvanje Odvraćajte djecu od stavljanja o

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.