• Nedavno
Romp-n-roll kugla Veličina: 14 H x 6 w x 6 D, boja: crvena

Romp-n-roll kugla Veličina: 14 H x 6 w x 6 D, boja: crvena

Zahvalnost:
KM 10.39

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Postoji više od jednog načina za igranje s romp-n-roll-om. Savršeno je za dohvaćanje, nošenje, teggiranje, odskakanje ili žvakanje. I, lebdi. Nepropusno, fleksibilno, ekstra izdržljiva lopta nagnuta je na konopcu žvakaće igračke. Kombinacija daje sate reprodukcije i žvakanja zabave za vašeg ljubimca. Postoji više od jednog načina za igranje s romp-n-roll-om. Savršeno je za dohvaćanje, nošenje, teggiranje, odskakanje ili žvakanje. I, lebdi. Nepropusno, fleksibilno, ekstra izdržljiva lopta nagnuta je na konopcu žvakaće igračke. Kombinacija daje sate reprodukcije i žvakanja zabave za vašeg ljubimca. 606 RD Veličina : 14 "H x 6" W X 6 "D, boja : crvene karakteristike : -proizvod : Kuglice -Materijal : Plastični-poroka : Senior -Made u SAD-u : Ne -Petsonalizirani : Psi -Kolor : blues i ljubičice -Kolor : crveni.

Više detalja

Izbor kupaca

Toyandona 24 kom.

KM 2.67

Mala odskočna lopta : Fina izrada Okrugli ivica i glatka površina, sigurna za dodir i ne ozlijedite ruke Dječje gumene kuglice : Donesite mnogo više radosti svom djetetu, mogu se zabavit

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.