• Nedavno
Na kućnim ljubimcima Tumbler Cat Windmill Hrana pada lopta igračka smiješna mačka gramofon

Na kućnim ljubimcima Tumbler Cat Windmill Hrana pada lopta igračka smiješna mačka gramofon

Zahvalnost:
KM 29.55

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Igračka igračasta igračka Ova igračka dizajnirana je sa ugrađenim stazom na vanjskoj strani sredine, a na stazi se nalaze dvije mačke zadirkivanje na putu koji se može slobodno okretati naprijed-nazad. Zbog dizajna podesivih rupa za curenje hrane, malo mačje hrane dovoljno je za mačke da igraju cijeli dan. Ovaj dizajn može bolje privući zanimanje mačaka za igranje, čak i kad je mačka dosadna ili sama, neće oštetiti porodični namještaj, odjeću itd. Možete prilagoditi veličinu od 1-2 rupa za curenje hrane prema vašim potrebama, čineći da se sigurnije polako curi hranu. Multifunkcionalna mačka Igračka Ovaj proizvod je multifunkcionalna mačkačka igračka za čamac za čarnu mačku, koja integrira mnoge funkcije kao što su infracrvena smiješna mačka, igračke za curenje hrane, itd.Multifunkcionalna mačka Igračka Ovaj proizvod je multifunkcionalna mačkačka igračka za čamac za čarnu mačku, koja integrira mnoge funkcije kao što su infracrvena smiješna mačka, igračke za curenje hrane, itd. Ovaj dizajn može bolje privući zanimanje mačaka za igranje, čak i kad je mačka dosadna ili sama, neće oštetiti porodični namještaj, odjeću itd. Istovremeno, gornji propeler će se slobodno rotirati, čineći mačku snažnom zanimanjem za igračku i čine mačku da se igra sa igračkom. Zbog dizajna podesivih rupa za curenje hrane, malo mačje hrane dovoljno je za mačke da igraju cijeli dan., Može bolje privući mačke interes za igranje. Punjenje : crveno svjetlo na kraju punjenja : crveno svjetlo od rupe za punjenje [igračka puna] glava igračka ugrađena polimerna baterija i ima sučelje za punjenje, kada je iscrpljena igračka, može napuniti igračku, vrlo sigurna. Istovremeno, gornji propeler će se slobodno rotirati, čineći mačku snažnom zanimanjem za igračku i čine mačku da se igra sa igračkom. Mačka se može nepravilno ljuljati naprijed i nazvati kad nježno dodirnete proizvod, ali neće prevrnuti. Dizajn rupe za propuštanje hrane razlikuje se od druge kugle za curenje hrane na tržištu ., Može bolje privući mačke interes za igranje. Dizajn zaštite od ljuljanja Ovaj proizvod prihvata neizgrađeni dizajn. Pod vanjskom silom mačke, kuglica za zadirke mačaka može se okretati u stazi.

Više detalja

Izbor kupaca

2021 Arizona Diamondback

KM 3.00

Ako se autogramira, uključuje individualno numerisan, očiti hologram koji se može varati Kategorija; Igra polovna bejzbol Ako se autogramira, uključuje individualno numerisan, očiti hol

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.