• Nedavno
Puma orbita 1 Efl Sky BET Pro Match Ball

Puma orbita 1 Efl Sky BET Pro Match Ball

Zahvalnost:
KM 59.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visoka frekvencija oblikovana lopta. Konfiguracija sa 8 ploča s većim pločama za bolju vezu sa loptom. Odlično zadržavanje oblika i smanjena zadržavanja vode. 3 D teksturirana PU površina 1.2 mm za poboljšanu izdržljivost i aerodinamiku. PEE pjene pruža čvrsti dodir za poboljšanu dosljednost oporavka i moći. Gumeni mjehur + puma ventil za zaključavanje zraka pruža izvrsno zadržavanje zraka. Nema ništa poput engleskog fudbalske lige da vam utrkuju srce, a Orbita 1 je prepuna funkcija da bi se zadovoljile zahtjevne standarde naših omiljenih profesionalnih igrača. Uz odličnu zadržavanje oblika i smanjenim zadržavanjem vode, ovaj fudbal spreman za podudaranje pruža eksplozivnu aerodinamičku snagu za najviši nivo performansi.

Više detalja

Izbor kupaca

2021 Arizona Diamondback

KM 3.00

Ako se autogramira, uključuje individualno numerisan, očiti hologram koji se može varati Kategorija; Igra polovna bejzbol Ako se autogramira, uključuje individualno numerisan, očiti hol

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.