• Nedavno
XZGDEN Superior 4Pack okretni taborski okretni tanjurni valjci sa kočnicom sa kočnicom PVC teškim gumenim kotačima od 1000 funta

XZGDEN Superior 4Pack okretni taborski okretni tanjurni valjci sa kočnicom sa kočnicom PVC teškim gumenim kotačima od 1000 funta

Zahvalnost:
KM 10.75

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[ROTACIJA 360 stupnjeva] Jednostavan za pretvaranje u bilo koji željeni smjer i pogodan za miran i siguran prijevoz svjetlosnog namještaja i prikazivanja. Volan, možete ga vrlo lako pomeriti kada se krećete kući ili tokom čišćenja. [Stabilan i izdržljiv] zakretanje kotača sastoji se od visokokvalitetnih gumenih točkova i čeličnih ploča. Docile, glatki kotači za kotrljanje tečno se pomeraju na svim ravnim površinama bez žvakanja betona u vašoj garaži. Oni su čvrsto rješenje za lako pozicioniranje čelika stoji na bilo koje željeno područje i druge opasnosti i smetnje.

Više detalja

Article:
Trail
Type:
Wheel
Feature:
With twist lock
Quantity:
4pack/set
Apply to:
Office chair suit for hardwood, laminate, tile, slate and all other hard floors.
Package C. Contents:
4 x CasterWheels:
MONEY BACK GUARANTEE:
All castor wheels sets are sold with a 100% money-back guarantee, just in case you're not happy with your purchase. Simply get in contact with us, and we shall refund you. It's so simple!And we could provide every precious customer the professional instruction online 24 hours.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.