• Nedavno
Aymaya kante za smeće, desktop smeće može mini kućni stol ured dnevni boravak sa poklopcem papirnom korpom

Aymaya kante za smeće, desktop smeće može mini kućni stol ured dnevni boravak sa poklopcem papirnom korpom

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

☑ Glatka površina osigurava da ga lako možete očistiti. Prašina se može brzo ukloniti u pomicanjem krpe u čistu vodu. Unutrašnjost kante također je glatka, može se lako isprati, čak ni hrana curi unutra. ● Vrlo čvrst i izdržljiv. ● Izvrsno za uske prostore. ● Izvrsno za skladištenje malih predmeta. ● Možete lako ukloniti gornji poklopac i obrisati unutrašnjost. ☑ Glatka površina osigurava da ga lako možete očistiti. Prašina se može brzo ukloniti u pomicanjem krpe u čistu vodu. Unutrašnjost kante također je glatka, može se lako isprati, čak ni hrana curi unutra. ● Vrlo čvrst i izdržljiv. ● Izvrsno za uske prostore. ● Izvrsno za skladištenje malih predmeta. ● Možete lako ukloniti gornji poklopac i obrisati unutrašnjost. Funkcija kamen za smeće i zatvaranje tipkanične plastike.

Više detalja

Izbor kupaca

Ciieeo 10 kom.

KM 2.67

I sa dizajnom poklopca, može vam lako pomoći da izolirate uki pohranite hranu za otpad za otpad od hrane bin Desktop spremnik za otpad Kawaii Trup kantu, kawaii Mini smeće sa poklopcem Sl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.