• Nedavno
Nianxinn kanta za smeće korak kanta za smeće sa poklopcem, kožna pedala kanta za smeće, kanta za otpatke Plastična korpa za otpatke sa uklonjivim unutrašnjim kantama za kupatilo kuhinja kuhinjske kante za smeće

Nianxinn kanta za smeće korak kanta za smeće sa poklopcem, kožna pedala kanta za smeće, kanta za otpatke Plastična korpa za otpatke

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Funkcionalni elegantan-može se koristiti u kuhinji,dnevnom boravku,spavaćoj sobi,kupatilu i drugim mjestima za korištenje,svestrano,održivo,praktično i zdravstveno.multifunkcionalni skladište može, čuvati otpad Papir U uredu; ili se koristi u visoke klase Hotel.zadovoljavanje vaših različitih potreba. Diverzifikacija-fokusira se na nabavku svih vrsta otmjenih, elegantnih i atraktivnih predmeta koji pomažu u poboljšanju visokog kvaliteta kupaca Life.it dostupan je u različitim tipovima.ova korpa za otpatke je pogodna za sve Vaše zaštitnike. Skladište-kante za smeće su atraktivne,moderne,čvrste i izdržljive.njegov kompaktan oblik i prenosiva ručka savršeno se uklapa ispod Desk.it tako je korisno za vaš uredski dom! Za kvalitet, za uživanje u životu!. Moda-kombinovanje savremenog izgleda sa trajnom izdržljivošću,snažna konstrukcija sa kožnom prekrivenom površinom,dokaz za otisak prsta,klasičan i izuzetan dizajn uzorka, nožna pedala za otvaranje bez upotrebe ruku.ova korpa za otpatke odgovara svakom dekoru i pruža optimalnu efikasnost za vaš dom!. Savršeno za konferencijske sale, registre, prijem, izložbene sobe, prodavnice poklona, domaćinstvo, kancelarije, prodavnice, kupatilo, spavaću sobu, kuhinju, kancelariju. Otpornost na habanje i izdržljiv, izuzetan životspecifikacija : Materijal : plastika Veličina : 25*25*30cmpackage : 1* kanta za smeće Visokokvalitetna Plastična uklonjiva unutrašnja kanta sa ručkom za jednostavno odlaganje smeća,poklopac dizajna zaptivke sa poboljšanjem od nerđajućeg čelika može efikasno da se oslobodi mirisa.netoksični,bez mirisa,dobar izgled,efikasnost i produktivnost vašeg radnog prostora kante za smeće su atraktivne,elegantne, čvrste i izdržljive.Njegov kompaktan oblik i prenosiva ručka savršeno se uklapa ispod Desk.it tako je korisno za vaš uredski dom! Za Kvalitet, Za Uživanje U Životu!diverzifikacija se fokusira na nabavku svih vrsta elegantnih, elegantnih i atraktivnih artikala koji pomažu u poboljšanju visokog kvaliteta kupaca Life.it dostupan je u različitim tipovima.ova korpa za otpatke je pogodna za sve Vaše zaštitnike nadamo se da su naši klijenti 100% Zadovoljni. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa proizvodom ili uslugom, slobodno nas kontaktirajte, uvek smo kod vas.

Više detalja

material:
Plastic
size:
25*25*30cm
package:
1* Trash Can:
high Quality Plastic Removable Inner Bin With Handle For Easy Trash Disposal,Seal Design Lid With Stainless Steel Enhance Can Get Rid Of Smell Effectively.not-toxic,Odorless,Good Looks,Efficiency And Productivity To Your Workspace:
storage :
Trash Cans Are Attractive,STYLISH,Sturdy And Durable.Its Compact Shape And Portable Handle Is A Perfect Fit Under A Desk.it's So Useful For Your Office home! To Pursue Quality,To Enjoy Life!:
diversification :
focuses On Supplying All Kinds Of Classy,STYLISH And Attractive Items To Help Improve Customers'high Quality Life.it's Available In A Variety Of Type.this Wastebasket Is Suitable For All Of Your Patrons:
We hope our customers are 100% satisfied. If you have any questions regarding the product or service, please feel free to contact us, we are always at your :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.