• Nedavno
SLSFJLKJ Desktop mala kanta za smeće sa poklopcem Organizator za smeće odvojiva kanta za skladištenje poklopca tipa

SLSFJLKJ Desktop mala kanta za smeće sa poklopcem Organizator za smeće odvojiva kanta za skladištenje poklopca tipa

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mobilni telefon se može postaviti na vrh, dok gledate drame, - uživate u ugodnom životu dok jedete grickalice. Zadebljani materijal je gladak, besprijekoran i bez mirisa. Unutrašnji i spoljašnji cilindar su dizajnirani sa nezavisnim unutrašnjim cilindrima, a kesa za smeće ne curi da bi zadovoljila vaš opsesivno-kompulzivni poremećaj. Smeće sa širokim ustima u obliku prtljaga može ući kako želite. Veličina : 20*17 * 11cm. Desktop kanta za smeće kako bi radna površina bila čista i uredna.Mobilni telefon se može postaviti na vrh, dok gledate drame, - uživate u ugodnom životu dok jedete grickalice.Zadebljani materijal je gladak, besprijekoran i bez mirisa.Unutrašnji i spoljašnji cilindar su dizajnirani sa nezavisnim unutrašnjim cilindrima, a kesa za smeće ne curi da bi zadovoljila vaš opsesivno-kompulzivni poremećaj.Smeće sa širokim ustima u obliku prtljaga može ući kako želite.Veličina : 20*17 * 11cm Napomena : Molimo dozvolite grešku od 1-2cm zbog ručnog mjerenja i uvjerite se da vam ne smeta prije kupovine.Boja stvarne stavke može se malo razlikovati od slika zbog različitih ekrana i ekrana računara .Hvala na razumijevanju!Napomene : 1. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. Hvala!2. Molimo dozvolite odstupanje mjerenja od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja.

Više detalja

Izbor kupaca

Ciieeo 10 kom.

KM 2.67

I sa dizajnom poklopca, može vam lako pomoći da izolirate uki pohranite hranu za otpad za otpad od hrane bin Desktop spremnik za otpad Kawaii Trup kantu, kawaii Mini smeće sa poklopcem Sl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.