• Nedavno
Baoblaze Oblik zidne kuke kapute za učvršćivanje ručnika za kuke za ručnike Višenamjenske kuke, crna, 4,5 * 9 * 13cm

Baoblaze Oblik zidne kuke kapute za učvršćivanje ručnika za kuke za ručnike Višenamjenske kuke, crna, 4,5 * 9 * 13cm

Zahvalnost:
KM 44.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dizajniran kao kuka je dekorativna i praktična. Savršena je za savladaonicu, kupatilo, spavaću sobu, radujuću sobu, ulaz. Napravljen je od smole i vrlo čvrste kuke, kuka za šešir. Možete odjeću, nakit, ključeve, ručnike i drugi koji volite. Možete ih koristiti i u scene, stvarajući sjajan lijep dom. Opis : - Dizajniran kao kuka je dekorativna i praktična. - Savršena je za sobu za izvlačenje, kupatilo, spavaću sobu, proučajnu sobu, ulaz. - Napravljen je od smole i vrlo čvrste kuke, kuka za šešir. - Možete odjeću, nakit, ključeve, ručnike i drugi koji volite. - Možete ih koristiti i na scene, stvarajući sjajan lijep home .specifikacija : - materijal : smola - veličina : cca. 4,5 * 9 * 13cm / 1,77x3.54x5.12inch - Boja : zelena, siva, brončana, bijela, crna - Tip : Konjski paket uključuje : 1 x ukrasnu kuku za slon : Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće Odrazite stvarnu boju predmeta. Molimo omogućite blago ručno odstupanje mjerne mjere za podatke. Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe na mreži, fokusiramo se na pružanje najboljih proizvoda i usluge kupcima.

Više detalja

- Material:
  Resin
- Size:
Approx. 4.5*9*13cm / 1.77x3.54x5.12inch
- Color:
Green, Grey, Bronze, White , Black
- Type:
Horse 
Package Includes:
1 x Decorative Elephant Head Hook:
:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Please allow slight manual measurement deviation for the data.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.