• Nedavno
BSXGSE Paste kuka kupatilo Kuhinjski nosač Zidni vrata stražnji kaput i ručni ručni kaput za objesiti naopako

BSXGSE Paste kuka kupatilo Kuhinjski nosač Zidni vrata stražnji kaput i ručni ručni kaput za objesiti naopako

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj je proizvod pogodan za nove građevinske materijale za građe. Metalna ukrasna površina od nehrđajućeg čelika plastične ukrasne površinske staklene pločice, odjeća, kaputi mogu se lako objesiti, prostora, zgodna i praktična. Moderni dizajn uštede prostora : Za razliku od tradicionalnih kaputa koji jedu vrijedan podni prostor nalazi se na zidno rešenje koje je idealno za male životne prostore ili zatvorene ulazak zahvaljujući glatkom, pojednostavljenim profilom i uvlačenim kukama koje se ne koriste kada se ne koriste. Atraktivno i svestrano rješenje : Dostupno u raznim elegantnim završetkom koji odgovara vašem postojećem dekoru izgleda sjajno i dovoljno je dovoljno svestran da koristi na gotovo bilo kojem zidu u ulazu, spavaćoj sobi, kupatilu, ured ili spavaonica. Multi-povezani kućni ne-perforirani zidni zidni zidni ljepljivi kuka. Jednostavno postavljanje i upotrebu : i sav potreban hardver koji ga lako postavite na vaš zid u samo za nekoliko minuta. Opis proizvoda : Materijal : Abssize : 21x5.5cmpakcijski sadržaj : 1x kuka.

Više detalja

Izbor kupaca

Stobok 8 kom.

KM 41.50

Nehrđajući čelik Hanger kuke : obojene viseće kuke za viseći ručnike i odjeću, ključeve, šešir i toliko drugih drugih : Potpuna upotreba povratnog prostora za pohranu za pohranu u

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.