• Nedavno
Aifeier et 2 Pack Crni retro dvostruki na zid montiran sa 4 vijka za kaput, torbu, kapu, šeširu, ručnicima, tipkama, šalom itd.

Aifeier et 2 Pack Crni retro dvostruki na zid montiran sa 4 vijka za kaput, torbu, kapu, šeširu, ručnicima, tipkama, šalom itd.

Zahvalnost:
KM 2.44

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pakovanje sadrži 2 kom. Crnih kaputa, sa 4 kom vijcima za ugradnju. Veličina : Dimenzija kuke kaputa je 85 x 29 mm / 3,3 x 1,1 inča, opremljena montažnim vijcima, jednostavnim za ugradnju. Kuke su izrađene od legure cinka, sa crnim elektropisanim slojem na površini, teškim dužnosti, tvrdim, izdržljivim i otpornim na koroziju. Dvostruke kuke sa jednostavnim retro dizajnom savršeni su za upotrebu u kupaonicama, sobama, dnevnim boravcima, ulazima, kuhinjama za objesiti male dodatke i velike stavke, poput ključa, šalice, kaputa, šal, kišobran, torba , ručnik itd. Kuke ne mogu samo ukrasiti vaš dom, već i punu upotrebu prostora. To je bolji izbor za uštedu prostora za pohranu. Kuke su izrađene od visokokvalitetnih materijala, s elektroplativim slojem na površini, izdržljivi i otporni na koroziju. Dizajn i retro dizajna ne može samo ukrasiti vaš dom, već i punu upotrebu prostora. To je bolji izbor za uštedu prostora za pohranu. Za upotrebu u ulaznim hodnicima, kupaonicama, sobama za objesiti odjeću, tipke, pribor za kosu i ostale stavke. Specifikacija : boja : Black Material : cink Legure Dimenzions : 85 x 29 mm / 3.3 X 1.1 Inchesthe Paket uključuje : 2 kom crne legure cinka retro dvostruke kuke4 kom crne vijke.

Više detalja

Color:
Black
Material:
Zinc Alloy
Dimensions:
85 x 29 mm/3.3 x 1.1 inches
The package includes:
2 pcs black zinc alloy retro double hooks:
4 pcs black screws :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.