• Nedavno
12pcs Držite se na kuke zid viseći kuke za nokte besplatne kuke zidnih vrata

12pcs Držite se na kuke zid viseći kuke za nokte besplatne kuke zidnih vrata

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zidne montirane kuke - čvrste zidne kuke mogu lako i sigurno držati teške predmete, a vi se nikad ne brinete o opasnosti. Kuka za ulaznice - ulaznica - ulaznica - Instalacija je jednostavna i brza, jednostavno se morate držati glatke površine i pričekati 24 sata. Zidni regali - Zidna ugradnja je odlična za viseće kape, odjeću, kaput i tako dalje, svestrano i dekorativno. Ljepljive kuke - Zidna kuka će uštedjeti mnogo prostora za vašu dnevnu sobu, spavaću sobu, praktičnu i korisnu. Kuke za ljepljivu odjeću - Zidna kuka neće zauzeti previše prostora, dok razumno izrađuje punu upotrebu vašeg zidskog prostora. Zidne montirane kuke - čvrste zidne kuke mogu lako i sigurno držati teške predmete, a vi se nikad ne brinete o opasnosti. Kuka za ulaznice - ulaznica - ulaznica - Instalacija je jednostavna i brza, jednostavno se morate držati glatke površine i pričekati 24 sata. Zidni regali - Zidna ugradnja je odlična za viseće kape, odjeću, kaput i tako dalje, svestrano i dekorativno. Ljepljive kuke - Zidna kuka će uštedjeti mnogo prostora za vašu dnevnu sobu, spavaću sobu, praktičnu i korisnu. Kuke za ljepljivu odjeću - Zidna kuka neće zauzeti previše prostora, dok razumno izrađuje punu upotrebu vašeg zidskog prostora. Paket uključuje 12 x karakteristike kuka - kuka sadrži kompaktne veličine bez zaustavljanja previše prostora vašeg zida ili vrata. - Odlična izrada našeg proizvoda donijet će vam dobro korištenje iskustva. - Instalacija je jednostavna i brza, jednostavno se morate držati glatke površine i pričekati 24 sata. - Sa finom izradom, nije lako nositi, vrlo praktičan i pogodan za upotrebu. - Kuka je napravljena od premium materijala, što je i praktično za dugoročnu upotrebu. -Size : 5.30x5.30x2.00cm / 2.08x2.08x0.79in -Kolor : bijeli, zeleni, tamno crveni, sivi -materijal : pp, elektroplatetnici Informativni nosači kaputa Može napraviti vašu sobu prostranije i tidy.wall montirane komunalne kuke Sadrži jednostavnu strukturu, jednostavan za instaliranje i uklanjanje višenamjenskih dizajna, to nije praktična kuka, već je i kućni dekor, jednostavna struktura u potpunosti odražava osjećaj umjetničke kuke za odjeću Ovaj predmet je skup Zidne kuke.

Više detalja

Izbor kupaca

Cabilock 12 kom.

KM 9.71

Teška kuka : izrađena od visokokvalitetnih materijala, struktura je stabilna i nije lako deformirati Vješalica za vrata : Vrijedna praktičnost Možete im dodijeliti kuhinjski pribor, ka�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.