• Nedavno
Prilagođeni proizvod od nehrđajućeg čelika tkani žičani mrežica, kontaktirajte nas

Prilagođeni proizvod od nehrđajućeg čelika tkani žičani mrežica, kontaktirajte nas

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[Dostava] Stavka se isporučuje iz Kine, vrijeme isporuke će biti 10-30 dana. Zadovoljstvo kupaca je naš vrhunski cilj. Vjerujemo da su naši predmeti tako izvanredni. Svi proizvodi su provjereni kvalitete. Oni su novi i u dobrom stanju kada se isporučuju na naše kupce. Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni kupovinom. [Dostava] Stavka se isporučuje iz Kine, vrijeme isporuke će biti 10-30 dana. Zadovoljstvo kupaca je naš vrhunski cilj. Vjerujemo da su naši predmeti tako izvanredni. Svi proizvodi su provjereni kvalitete. Oni su novi i u dobrom stanju kada se isporučuju na naše kupce. Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni kupovinom. Molimo kontaktirajte prodavača, potvrdite veličinu i količinu, a zatim naručite i platite, hvala na podršci! Možemo prilagoditi razne čelične žičane mreže, radujemo se što ćemo vam poslužiti. Prije narudžbe potvrdite svoj mobilni broj i adresu. Predmet je brod iz Kine, vrijeme isporuke obično će biti oko 30 dana. Zadovoljstvo kupaca je naš vrhunski cilj. Vjerujemo da su naši predmeti tako izvanredni. Svi proizvodi su provjereni kvalitete. Oni su novi i u dobrom stanju kada se isporučuju na naše kupce. Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni kupovinom.

Više detalja

Izbor kupaca

Cabilock 12 kom.

KM 9.71

Teška kuka : izrađena od visokokvalitetnih materijala, struktura je stabilna i nije lako deformirati Vješalica za vrata : Vrijedna praktičnost Možete im dodijeliti kuhinjski pribor, ka�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.