• Nedavno
Wenko nosač kuka, metal, traka: crna, adapter: crna, 9,3 x 2,5 x 60 cm

Wenko nosač kuka, metal, traka: crna, adapter: crna, 9,3 x 2,5 x 60 cm

Zahvalnost:
KM 8.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Trendi dizajn : samo najbolji za vaše omiljeno mjesto - elegantna zidna šina u crnoj boji sa 8 premještajnih kuka postavlja atraktivne akcente u industrijskom stilu čak i u vašoj kuhinji. Trendi dizajn : samo najbolji za vaše omiljeno mjesto - elegantna zidna šina u crnoj boji sa 8 premještajnih kuka postavlja atraktivne akcente u industrijskom stilu čak i u vašoj kuhinji. Sa trendi gala kuhinjom možete okrenuti kuhinju u pravo mjesto blagostanja. Visokokvalitetni dodaci izrađeni su od ravnog čelika s prahom i u trendi crnom. Dakle, povremeni fabrički šarm također privlači u vašu kuhinju, jer se namještaj industrijskog stila ne odgovaraju samo za potkrovlje. Izvorni stalak za gala kuka može se postaviti preko radne površine u kuhinji tako da su svi pribor za kuhanje nadohvat ruke. Funkcionalni vješalica stvara dodatni prostor u kuhinji i pruža organizirani pregled prilikom kuhanja ili pečenja. Jednostavno objesite posuđe za kuhinje kao što su miska, sopska loma, lopaticu, škare itd. Na osam zatvorenih kuka, možete kreirati narudžbu i dodatni prostor za pohranu na širini 60 cm. Kuhinjska šina može se popraviti tačno tamo gdje je potrebno. Sadrži vijke i montažne montaže za zidnu montažu, kao i dva crna turbo-lokalna adaptera za ugradnju bez bušenja. Zidni nosač Turbo-Loc je ljepljivi sistem s izuzetno čvrstim držanjem na svim glatkim površinama. Jednostavno uklonite zaštitni film sa dva ljepljiva jastučića, popravite držač na željeno mjesto i pritisnite. Nadogradnja za vašu kuhinju : sa ostalim kuhinjskim dodacima u galatnom rasponu kao što su držač kuhinje, univerzalna polica i stalak za začinu, možete dati svoje omiljeno mjesto ujednačeno, vrhunsko izgled. Materijal : Strip : Metalni premazan, adapter : Metal obloženi prahom. Boja : Strip : crna, adapter : crna. Dimenzije (Š x V x D) : 60 cm x 9,3 cm x 2,5 cm. Neto težina : 375g.

Više detalja

Izbor kupaca

Cabilock 12 kom.

KM 9.71

Teška kuka : izrađena od visokokvalitetnih materijala, struktura je stabilna i nije lako deformirati Vješalica za vrata : Vrijedna praktičnost Možete im dodijeliti kuhinjski pribor, ka�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.