• Nedavno
Zukeegg kuke za vješanje 2pcs jakim magnetima Kuka za jake snage magnetna kuka drži kući za kuhanje kućišta

Zukeegg kuke za vješanje 2pcs jakim magnetima Kuka za jake snage magnetna kuka drži kući za kuhanje kućišta

Zahvalnost:
KM 5.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

✦ Koristi se na raznim površinama, poput drveta, pločica, keramike, metala, plastične površine i još mnogo, posebno sjajnih za viseći tuš ili kupatilo u kupaonici ili kuhinjskom priboru i alate na pločicu. ■ Može se adsorbirati na hladnjacima ili gvožđem uređajima za spuštanje obično korištenih predmeta koji štede više prostora. ■ Magnetna kuka može premjestiti položaj na volji bez napuštanja tragova lijepljenja. ■ Kuka se koristi vertikalno, sa snažnim nosivosti. ■ Kuka se koristi vodoravno i pričvršćena je na zid. ✦ Koristi se na raznim površinama, poput drveta, pločica, keramike, metala, plastične površine i još mnogo, posebno sjajnih za viseći tuš ili kupatilo u kupaonici ili kuhinjskom priboru i alate na pločicu. ■ Može se adsorbirati na hladnjacima ili gvožđem uređajima za spuštanje obično korištenih predmeta koji štede više prostora. ■ Magnetna kuka može premjestiti položaj na volji bez napuštanja tragova lijepljenja. ■ Kuka se koristi vertikalno, sa snažnim nosivosti. ■ Kuka se koristi vodoravno i pričvršćena je na zid. Materijal : metalapplicabilna scena : Domaći : Kao što je prikazano Color : Silling Quantity : 2 komad.

Više detalja

Izbor kupaca

Cabilock 12 kom.

KM 9.71

Teška kuka : izrađena od visokokvalitetnih materijala, struktura je stabilna i nije lako deformirati Vješalica za vrata : Vrijedna praktičnost Možete im dodijeliti kuhinjski pribor, ka�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.