• Nedavno
Više& manje grana nakit stalak sa metalnim ladicu, luksuzna boja, Tree Tower stalak viseći Organizator za prsten naušnice ogrlica narukvica, pogodan za dnevne sobe, kupatila,ureda,itd.

Više& manje grana nakit stalak sa metalnim ladicu, luksuzna boja, Tree Tower stalak viseći Organizator za prsten naušnice ogrlica

Zahvalnost:
KM 8.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

✔Oblik-ovaj stalak za nakit dizajniran je tako da voli drvo sa pticama.odvojivi dizajn, dolazi u 2 komada. ✔Materijal - od metala. Veliki kapacitet, napravite sve svoje minđuše, prsten, ogrlicu sortirane i na vidiku. ✔Moćna funkcija-stalak za toranj drveća savršen je za kačenje osnovnih ogrlica, narukvica i još mnogo toga. Poslužavnik na dnu može se koristiti za postavljanje malog nakita ili aromaterapije. ✔Veličina-7 inča x 3,35 inča x 11,6 inča. ✔Opseg primjene-stalak za nakit sa granama može se koristiti kao ukras za radni sto, toaletni stočić, noćni ormarić, kupaonski ormarić, ukras tržnog centra. Stalak za nakit sa metalnim poslužavnikom, luksuzna boja, stalak za toranj drveća viseći Organizator za prstenaste naušnice ogrlica narukvica, pogodan za dnevne sobe, kupatila,kancelarije itd. Glavna funkcija ovog organizatora je vješanje i čuvanje nakita. Napravljen od metala. Dimenzije 7 inča x 3,35 inča x 11,6 inča 0,5 funti težina, 0,66 funti uključujući težinu pakovanja. Pogodno za toaletni sto,radni sto, kupatilo itd.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.