• Nedavno
Xiaoheshop alat za nošenje kutija za ruke ručni nosač kutije za alate Plastična kutija za odlaganje čvrstog i izdržljivog organizatora Hardware Toolbox za vanjsku fotografiju Terenska industrija Kućište za pohranu

Xiaoheshop alat za nošenje kutija za ruke ručni nosač kutije za alate Plastična kutija za odlaganje čvrstog i izdržljivog organizatora

Zahvalnost:
KM 27.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ultra prenosiva organizacija : Ovaj lagani i mali prenosivi alat za alat može se nositi s vama kako bi vam pomogli da se bavite najtežim zadacima; Naš prijenosni alatni okvir omogućava vam da nosite sav dodatna oprema za alat koja vam je potrebna. Proizvedeno visokokvalitetnim ABS sirovinama, ima odlične funkcije i izdržljive. Spojnu kopču prihvaća proces istezanja, koji je spretan, zgodan i čvrst, a može spriječiti urušavanje kutije. Unutrašnja veličina : 25.3 x 18.4 x 8.8cm (10.0 * 7,2 * 3,5 inča), vanjska veličina : 27,5 x 22,5 x 9,6cm (10,8 * 8,9 * 3,8 inča). Sa mekim materijalima, pogodnim za razne instrumente i opremu. Ultra prenosiva organizacija : Ovaj lagani i mali prenosivi alat za alat može se nositi s vama kako bi vam pomogli da se bavite najtežim zadacima; Naš prijenosni alatni okvir omogućava vam da nosite sav dodatna oprema za alat koja vam je potrebna. Proizvedeno visokokvalitetnim ABS sirovinama, ima odlične funkcije i izdržljive. Spojnu kopču prihvaća proces istezanja, koji je spretan, zgodan i čvrst, a može spriječiti urušavanje kutije. Unutrašnja veličina : 25.3 x 18.4 x 8.8cm (10.0 * 7,2 * 3,5 inča), vanjska veličina : 27,5 x 22,5 x 9,6cm (10,8 * 8,9 * 3,8 inča). Sa mekim materijalima, pogodnim za razne instrumente i opremu. Multifunkcionalni alat : Ovaj multifunkcionalni alatni okvir ima širok spektar upotrebe i može se lako koristiti kao alatni okvir za prikolicu, mehaničko kućište za alat, alatni automobil, profesionalni alat itd.; Ovaj mali alat dizajniran je za ozbiljno skladištenje. Boja : boja : blackmaterijal : plastifikator Veličina : 25.3 x 18.4 x 8.8cm (10,0 * 7,2 * 3,5 inča) Vanjska veličina : 27,5 x 22,5 x 9,6 cm (10,8 * 8,9 * 3,7 inča) paket Uključeno : 1 x kutija za alate (alati nisu uključeni) Napomene : 1. Molimo odaberite veličinu, boju i broj komada prije narudžbe.2. Uključen je samo proizvod, drugi rekviziti koji se koriste za snimanje nisu uključeni u proizvod, potvrdite prije kupovine.3. Imajte na umu da zbog različitih monitora može biti blage razlike u boji, molim vas, razumijete.4. Zbog ručnog mjerenja mogu se pojaviti neke pogreške, pogledajte stvarni proizvod, hvala.5. Dobrodošli na vaše dijeljenje i povratne informacije kako bismo vam mogli pružiti bolje proizvode i usluge.

Više detalja

Colour:
black
Material:
plastic
inner size:
25.3 x 18.4 x 8.8cm(10.0*7.2*3.5 inch)
outer size:
27.5 x 22.5 x 9.6cm(10.8*8.9*3.8 inch)
Package Included:
1 x Tool Box(the tools not included):
notes:
1. Please choose size, color and number of pieces before ordering.:
2. Only the product is included, other props used for shooting are not included in the product, please confirm before purchasing.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. Due to manual measurement, some errors may occur, please refer to the actual product, thank you.:
5. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.