• Nedavno
JYDQM vintage srebrni pravokutnik Cink Legura sitnice za krink kutiju Organizovanje prstena

JYDQM vintage srebrni pravokutnik Cink Legura sitnice za krink kutiju Organizovanje prstena

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od legure cinka, otporan je bez izblijedjele, praktične i izdržljive. Unutrašnjost je izrađena od meke baršuna, pružaju bolju zaštitu vašeg nakita i čuvati ih čistim. Višenamjenska : To nije samo kutija za šminku nakita, već i vrlo lijep ukras, učinite svoj dom ljepšim. Pa dobro se podudaraju u vrstama mesta, pogodno za stavljanje u vašu spavaću sobu, komoda i vašu sobu za crtanje. Pristojan okvir za organiziranje nakita, održava vaš dres čisti i uredno. Napravljen od legure cinka, otporan je bez izblijedjele, praktične i izdržljive. Unutrašnjost je izrađena od meke baršuna, pružaju bolju zaštitu vašeg nakita i čuvati ih čistim. Višenamjenska : To nije samo kutija za šminku nakita, već i vrlo lijep ukras, učinite svoj dom ljepšim. Pa dobro se podudaraju u vrstama mesta, pogodno za stavljanje u vašu spavaću sobu, komoda i vašu sobu za crtanje. Pristojan okvir za organiziranje nakita, održava vaš dres čisti i uredno. Napravljen od legure cinka, otporan je bez izblijedjele, praktične i izdržljive. Unutrašnjost je izrađena od meke baršuna, pružaju bolju zaštitu vašeg nakita i čuvati ih čistim. Mjera : to nije samo kutija za šminku nakita, već i vrlo lijepa Dekoracija, učinite svoj dom ljepši.well u vrsti mjesta, pogodno za stavljanje u svoju spavaću sobu, vašu organu i vašu kat. : Cink Legura, velvetcolor : kao što je prikazano (LXWx H) 8.2x6x4.2cmpackage uključuje : 1 komad Vintage nakit (ne uključuje nakit u okvir) Napomena : Budući da se veličina gornja mjeri rukom, veličine stvarnog predmeta koji ste dobili Može se malo razlikovati od gornje veličine. Količina prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim na monitoru vašeg računara jer monitori nisu kalibranoti : odstupanje boja mogu se razlikovati zbog različitih postavki monitora, molim vas, molim vas, molimo vas da se razlikuju zbog različitih postavki monitora, molim vas, molimo vas da se razlikuju zbog različitih postavki monitora.

Više detalja

Name:
Vintage Jewelry Box
Material:
Zinc Alloy,velvet
Color:
as shown
Size(LxWxH)8.2x6x4.2cm:
Package Includes:
1 Piece Vintage Jewelry Box(Does not include jewelry in the box):
Note:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above.:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibra:
Notes:
The colors deviation might differ due to different monitor settings, please kindly understand. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.