• Nedavno
Inplewgogo sova Jesen cvjetni mali nakit PU kožni nakit Organizator Putničke naušnice za putovanja

Inplewgogo sova Jesen cvjetni mali nakit PU kožni nakit Organizator Putničke naušnice za putovanja

Zahvalnost:
KM 8.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Struktura iznutra : ✔ 7 ogrlica i narukvica ✔ Elastični džep ✔ 8 redova prstenastih položaja ✔ Skladište / naušnice ✔ Ispod particije ✔ Odvojiva particija 5. 【Idealna veličina】 21x14x4. 【Idealna veličina】 21x14x4. 【Promišljeni dizajn】 Panel podržava gornju i donju od ovog okvira, neće lako stisnuti deformaciju. "Specifikacije malog nakita : 1. Kutija za nakit sa zaštitom od sunđera, može zaštititi minđuše, prstenje, ogrlice itd. 【Koristite pored toga, može biti i nakit, satovi, kutija za broševa u vašoj spavaćoj sobi, kupatilo, itd. Dizajn particije, možete kombinirati odjeljke za nakit slobodno. 【Promišljeni dizajn】 Panel podržava gornju i donju od ovog okvira, neće lako stisnuti deformaciju. Višestruki obrasci za odabir, ispis na vrh, elegantan i jednostavan dizajn, nikada nije izvan stila. Materijal : ✔ Microfiber PU koža + obloge od runa. Kutija za nakit sa zaštitom od sunđera, može zaštititi minđuše, prstenje, ogrlice itd. Zaštita od sunđera : Zaštitite svoj nakit.【Premium materijal】 Skladište nakita izrađen je od mikrofiber PU kože + obloge od runa. Ako imate bilo kakvih problema o skladištenju nakita, ne ustručavajte se kontaktirati nas. 【Premium materijal】 Skladište nakita izrađen je od mikrofiber PU kože + obloge od runa. 【Unutrašnja struktura】 7 Ogrlice i naruktne kuke; Elastični džep za narukvice, kopče za kosu i drugi nakit; 8 redova pozicija prstena, koji osiguravaju da se ne pomaknu lako; Skladište / naušnice, dovoljno za pohranu 18 parova minđuša; Ispod particije može pohraniti drugi nakit; Odvojiva particija za održavanje vašeg nakita odvojene ili uklonite pregrade po vašim potrebama. Idealna veličina nakitnog okvira može se držati u jednoj ruci, lako se stavlja u vašu dnevnu torbu, prtljagu ili ruksak, lako se nose i mogu biti savršeni pokloni za porodicu ili prijatelje. Dizajn particije, možete kombinirati odjeljke za nakit slobodno. Sa dizajnom odvojive particije možete zadržati odvojen ili ukloniti pregrade po vašim potrebama. Dizajn : ✔ ploča podržava : neće lako stisnuti deformaciju. Molimo napomene : Ne prati se, obrišite vlažnom krpom. Veličina : ✔ 21x14x4. Molimo napomene : Ne prati se, obrišite vlažnom krpom. Molimo vas da se ne može pratiti, obrišite vlažnom krpom. 【Koristite pored toga, može biti i nakit, satovi, kutija za broševa u vašoj spavaćoj sobi, kupatilo, itd. Idealna veličina nakitnog okvira može se držati u jednoj ruci, lako se stavlja u vašu dnevnu torbu, prtljagu ili ruksak, lako se nose i mogu biti savršeni pokloni za porodicu ili prijatelje.

Više detalja

Izbor kupaca

Kutija za tridena ladybug-a

KM 8.51

Ručno oslikana kutija sa kristalnim ukrasima u obliku ladbug Kolekcionalni predmet za održavanje Sadašnjost kao jedinstveni poklon za svaku priliku Za upotrebu kao ukras i za održavanje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.