• Nedavno
ZHUHW naušnica prsten Nakit slučaj Prijenosni nakit torba baršun sklopivi nakit skladište

ZHUHW naušnica prsten Nakit slučaj Prijenosni nakit torba baršun sklopivi nakit skladište

Zahvalnost:
KM 59.72

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Multifunkcionalna ostava, razna ostava za nakit , tumačenje, torba za napraviti. Multifunkcionalni dizajn pregrada, sa naušnicama, prstenovima, ogrlicama i drugim skladišnim prostorima koji zadovoljavaju vaše dnevne potrebe. Dizajn preklopa, više sloja zaklopki, udvostručite skladište. Fine izrade, udoban osjećaj ruku, mali i slatka. Pogodno za scene, poslovna putovanja, putovanja, zabave, kutiju za odlaganje nakita i dodatne opreme. Multifunkcionalna ostava, raznovrsna ostava za nakit , interpretacija, torba do domultifunkcionalnog dizajna pregrada, sa naušnicama, prstenovima, ogrlicama i drugim skladišnim prostorima kako bi se zadovoljile vaše dnevne potrebeizgradnja zastave, više sloja zaklopki, dvostruko skladište fine izrade, udoban osjećaj ruke, mali i krojpogodan za scene, poslovna putovanja, putovanja, zabave, kutija za odlaganje nakita i dodatakmaterijal : tkanina : skladište nakita veličina veličine : as showpacking lista : 1 * torba za nakit (ne uključujući druge demo proizvode)napomene.1. Zbog razlika u različitim prikazima, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta.2. U poređenju sa vašim detaljnim dimenzijama, dozvolite grešku od 0,1-0,5 cm zbog ručnog merenja, molimo vas da prevladate u naturi.

Više detalja

Izbor kupaca

Kutija za tridena ladybug-a

KM 8.51

Ručno oslikana kutija sa kristalnim ukrasima u obliku ladbug Kolekcionalni predmet za održavanje Sadašnjost kao jedinstveni poklon za svaku priliku Za upotrebu kao ukras i za održavanje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.