• Nedavno
Torbe sa vezicama od dodirnog kamena tradicionalne indijske ručno izrađene od Brokatne tkanine u obliku slona. Savršen za poklone nakit Vjenčanja Sweet distribucija Set 9 jarke višebojne torbice torbice Potli.

Torbe sa vezicama od dodirnog kamena tradicionalne indijske ručno izrađene od Brokatne tkanine u obliku slona. Savršen za poklone

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Brokat. Torbe sa vezicama od dodirnog kamena tradicionalne indijske ručno izrađene od Brokatne tkanine u obliku slona. Savršen za poklone nakit Vjenčanja Sweet distribucija Set 9 jarke višebojne torbice torbice Potli. Specifikacije : torbica dimenzija : dužina 12 inča (30 cms). Širina 9 inča (23 cms). Marka : Touchstone već 25 godina proizvodi i prodaje indijske ručno izrađene proizvode. Rekreiramo izuzetna blaga Indijskog nakita. Takođe koristimo prekrasne indijske tkanine i motive za izradu vrlo jedinstvenih proizvoda. Sada dostupno na pragu. Prilika : savršeno za pakovanje poklona, povratnih poklona i usluga za zabave, vjenčanja, zaruka, zabava i bilo koje posebne prilike. Poboljšaće posebne dane kao što su Božić, Deepavali, Eid i drugi festivali, rođendani, godišnjice, dan zaljubljenih i Majčin dan. Predivan novac nazad ako ne i oduševljen; uživajte u dugotrajnoj ručno izrađenoj izradi i pažnji prema detaljima. * Dajte poklon okolišu : osjećajte se dobro u poklanjanju ove praznične sezone umotavanjem poklona u poklon torbe od tkanine za višekratnu upotrebu od Touchstonea. * Svaka torba ima zatvaranje vezica. * Štedi toliko vremena za vrijeme pakovanja. Savršeno za poklone neobičnog oblika i kolekcije malih predmeta. Izvrstan za Božić kolekciju goodies. * Za višekratnu upotrebu : može se kasnije koristiti kao elegantna torbica, za čuvanje stvari ili ponovo koristiti za pakovanje poklona. * Čini da poklon izgleda zaista kraljevski i poseban.

Više detalja

Izbor kupaca

Bajkovna kutija za srce Nakit

KM 8.90

Potpuno novi nikad korišteno stanje Izrada ovog komada je vrhunska, ovaj komad je napravljen od smole Veliki komad nakita, čini savršen poklon za svaki odmor ili priliku Potpuno novi nika

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.