• Nedavno
Kutija za ručak, Bento kutije, kutija za ručak prenosiva nepropusna izolovana termo posuda za hranu od nerđajućeg čelika kutija za ručak za, torbe za ručak za višekratnu upotrebu

Kutija za ručak, Bento kutije, kutija za ručak prenosiva nepropusna izolovana termo posuda za hranu od nerđajućeg čelika kutija za

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Unutrašnji sloj : visokokvalitetni nerđajući čelik】unutrašnji sloj kutije za očuvanje toplote izrađen je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, poliran ogledalom i jednostavan za čišćenje. Dvostruka ručka je mala i prenosiva, pogodna za dom, posao, putovanja i školu. 【Zaptivni ventil】 kutija za očuvanje toplote ima ventilirani zaptivni ventil koji eliminiše vazduh, čini hranu u kutiji bolje zapečaćenom i olakšava otvaranje poklopca. Zaptivni ventil koji se može kontrolisati može eliminisati vazduh, tako da je hrana u kutiji bolje zatvorena i pogodna za otvaranje poklopca. 【Prijenosni】izolacijska kutija ima skrivenu hiperboličku ručku, koja je mala i prenosiva, pogodna za dom, posao, putovanja i školu. Specifikacija : vrsta artikla : kutija za Ručakmaterijal : Nerđajući čelik 304+Ppaplikacija : studenti, radnici, kuće, itd.Karakteristike proizvoda : Nerđajući čelik 304, higijenski i zdrav, bez ukusa, zadebljani materijal, nadograđena kopča.Glavna funkcija : toplotna izolacija protiv opekotina, očuvanje toplote oko 2 sata vrijeme držanja : proizvod je obična kutija za ručak, a ne kutija za ručak. Vrijeme držanja povezano je sa temperaturom hrane i temperaturom okoline.Lista paketa : 1 x kutija za ručak napomena : 1.Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.2.Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Više detalja

Item Type:
Lunch Box
Material:
304 Stainless Steel+PP
Application:
Students, Workers, Homes, etc.
Product Features:
304 stainless steel, hygienic and healthy, non-flavor, thickened material, upgraded buckle.
Main function:
anti-scalding heat insulation, heat preservation for about 2 hours
Holding Time:
The product is an ordinary lunch box, not a lunch box. The holding time is related to the temperature of the food and the ambient temperature.
Package List:
1 x Lunch Box:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.