• Nedavno
Crna kutija KVXLC-200-R2 KVM Extender-1 Računar-1 lokalni korisnik

Crna kutija KVXLC-200-R2 KVM Extender-1 Računar-1 lokalni korisnik

Zahvalnost:
KM 14.15

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kvx DVI-D KVM ekstender vam omogućava da kontrolišete server ili računar preko jednomodnog ili multimodnog kabla. Kvx DVI-D KVM ekstender vam omogućava da kontrolišete server ili računar preko jednomodnog ili multimodnog kabla na udaljenostima do 30 km (u zavisnosti od korišćenog SFP-a, tipa vlakana i propusnog opsega vlakana). Za jedan monitor je potrebna jedna fiber veza, a za dva monitora su potrebna dva Fiber konekcija. Kablovi za povezivanje računara uključeni su u ovaj proizvod, što ga čini rješenjem koje je spremno za upotrebu odmah. Možete koristiti postojeću tastaturu, miš i monitor za pristup i serverskoj sobi i kancelarijskom računaru, štedeći prostor i izbegavajući potrebu za namenskom udaljenom konzolom. Dostupan uz podršku za jedan ili dva monitora, KVX Dual Head je savršeno jeftino rješenje za centre za kontrolu transporta, medicinske ustanove, industrijska skladišta i proširene radne stanice. KVX je opremljen RS-232 serijskim kanalom koji se povezuje sa serijskim terminalom ili sa serijskim uređajima, kao što su ekrani osetljivi na dodir i skeneri bar kodova. Eliminiše potrebu za putovanjem napred - nazad između lokalnog računara i udaljene konzole, što ga čini efikasnim i fleksibilnim rešenjem. KVX takođe uključuje lokalni video, omogućavajući pristup dodatnom monitoru na strani predajnika. Savršen je za svaku situaciju koja zahtijeva praćenje povezanih računara. Ovaj ekstender je TAA usaglašen i podržan besplatnom tehničkom podrškom za životni vek. KVX je idealan za aplikacije koje zahtevaju da konzola bude na pogodno pristupačnoj lokaciji, dok sistemska oprema treba da boravi na sigurnom mestu - daleko od prašine, prljavštine i oštrih uticaja okoline. Takođe pruža ekonomičan način čuvanja osjetljivih podataka, kao što su finansijski i lični podaci, sigurni u dobro zaštićenom podatkovnom centru, a istovremeno omogućavaju daljinski pristup korisnicima. Sadržaj paketa : 1 x jedinica predajnika 1 x jedinica prijemnika 2 x 5 V, 2 A napajanja (uključuje tipove utikača u SAD, EU, UK) 1 ili 2 DVI-D kabla, M/M 1.8 m(6 ft. 1 x USB kabl tipa A Do B, M/M 1.8 m (6 ft. 1 x 3.5 mm Dvostruki audio / mikrofonski kabl, M/M 1.8 m (6 ft.) 2 x Deskmounting.

Više detalja

Izbor kupaca

AVOCENT KVM Extender

KM 0.33

Avocent Kvm Extender1 Računar(i) 150 ft opseg Uxga 1600 X 1200 Maksimalna video rezolucija 1 X mreža (rj45) X Usb X Vga vanjski Avocent Kvm Extender1 Računar(i) 150 ft opseg Uxga

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.