• Nedavno
SOPHi lak za nokte-ne kafa me 0.5 oz.

SOPHi lak za nokte-ne kafa me 0.5 oz.

Zahvalnost:
KM 5.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Netoksičan + slab miris, bez okrutnosti + Vegan. Bez svih oštrih smrdljivih hemikalija, sigurno za trudnoću. Izdržljiva formula na bazi vode, održava nokte zdravima-nema više žutih ili lomljivih noktiju. Koristi se sa SOPHi Prime+Shine+zaptivnim sistemom za najbolje habanje. Duboka mat smeđa nijansa. SOPHi omogućava ženama svjesnim zdravlja da imaju manikir bez brige. Netoksičan, praktično bez mirisa lak za nokte koji je bolji od 9 ili 16 besplatnih, jer ne sadrži sve jake hemikalije! Ova formula na bazi vode ostavlja nokte zdravima i ne uzrokuje da požute ili postanu lomljivi. Plus, SOPHi je bez okrutnosti + vegan. Budite originalni i 'nemoj me kafu' u ovoj tamnosmeđoj nijansi.

Više detalja

Izbor kupaca

LONDONTOWN Gel Boja

KM 6.00

Stvara veliku pokrivenost u jednom sloju Potpuno samonivelirajući Primjenjuje ravnomjerno bez ikakvih pruga Netekuća aplikacija Bez mirisa, bora ili smanjenja 3 sedmice nošenje bez čipa.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.