• Nedavno
Komplet Gel lakova za nokte 20 boja 5ml svaka bočica Glitter Nude Neonski Set za nokte Art manikir Salon DIY kod kuće

Komplet Gel lakova za nokte 20 boja 5ml svaka bočica Glitter Nude Neonski Set za nokte Art manikir Salon DIY kod kuće

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

20+3 kompleta lakova za nokte uključuju : 20 boja Mini Gel laka za nokte (po 5 ml) +bez osnovnog premaza i sjajnog i mat lakova za nokte.Lijepe nijanse popularnih i trendi boja pogodno za sva godišnja doba i svakodnevni rutinski život!. Ekološki i zdravo : prirodni sastojak bez smole i toksina čini gel lak za nokte sigurnim i bezopasnim za kožu i ima slab miris. Komplet gel laka koristi se samo za nokte i ne-direktan kontakt sa kožom. Operite odmah ako dođe do kontakta. Ako se ne osjećate dobro, odmah prestanite sa upotrebom i potražite medicinsku pomoć. Gel lak za nokte držite dalje od trudnica i djece. Brzo stvrdnjavanje i dugotrajno : UV/LED upijanje Gel laka za nokte potrebno je očvrsnuti ispod lampe za nokte. Potrebni su osnovni sloj i lak za nokte. Prosjek za LED 60-120 sekundi. Gel lak za nokte može dugo trajati 21-30 dana kada slijedite prave korake. Zabavite se umjetnošću noktiju : dobra upornost i visoko pigmentirani,vrhunski gel materijal donose vam briljantan sjaj, gladak izgled i besprijekorno prekrivanje.Komplet gel lakova za nokte savršen je izbor poklona za godišnjicu, Božić, rođendan, praznik, Dan zaljubljenih, Majčin dan. Ovaj klasični set gel lakova za nokte biće odličan poklon za devojku, majku i prijatelje. Upozorenje : može proizvesti alergijsku reakciju kontaktom sa kožom. Pažljivo pročitajte upute za upotrebu. Samo za profesionalnu upotrebu. Koristi se samo za nokte. Izbjegavajte kontakt s očima, ustima i kožom. Odmah ih isperite ako proizvod dođe u kontakt sa njima. Ako dođe do bilo kakvog incidenta, odmah se obratite ljekaru. Prestanite koristiti proizvod ako se razvije crvenilo i svrab. Ako simptom potraje, obratite se ljekaru. Čuvati van domašaja dece.

Više detalja

Izbor kupaca

LONDONTOWN Gel Boja

KM 6.00

Stvara veliku pokrivenost u jednom sloju Potpuno samonivelirajući Primjenjuje ravnomjerno bez ikakvih pruga Netekuća aplikacija Bez mirisa, bora ili smanjenja...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.