• Nedavno
VANREESA 10 boja i 20 Effect gel komplet lakova za nokte sa U V LED noktima svijetlo ljubičasto Nude crveno ružičasto bijelo Glitter Gel za nokte sjajni & amp; mat Top Base Coat gel za nokte Kit za početnike za žene Poklon

VANREESA 10 boja i 20 Effect gel komplet lakova za nokte sa U V LED noktima svijetlo ljubičasto Nude crveno ružičasto bijelo Glitter

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[Zdrav i dugotrajan] VANREESA gel lak za nokte napravljen od prirodne smole i sastojka bez toksina, koji je siguran, slabog mirisa.Ovaj komplet gel lakova za nokte sa U V svjetlom za nokte ne morate trošiti ništa drugo da kupite lampu za nokte, ovaj set za nokte je dovoljan da završite proces manikure. Nude,ljubičaste,smeđe,roze, svjetlucave boje gel laka zadovoljavaju sva godišnja doba, sav tip kože i svakodnevni rutinski život, svake 2 boje mogu se slobodno podudarati. Svaki proizvod koji vam je dostavljen je strogo testiran i unapređen je kao odgovor na predloge klijenata. Predlažemo da ga povežete sa USB adapterom za napajanje vašeg telefona, a ne sa računarima, laptopima ili power bankovima. [Zdrav i dugotrajan] VANREESA gel lak za nokte napravljen od prirodne smole i sastojka bez toksina, koji je siguran, slabog mirisa. Sa kompletom gel lakova za nokte sa U v svjetlom za nokte ne morate se boriti s izborom poklona za razne praznike. Odaberite svoju omiljenu boju uživajte u zabavi manikira sa porodicom i prijateljima. Svaki proizvod koji vam je dostavljen je strogo testiran i unapređen je kao odgovor na predloge klijenata. [Savršena usluga za komplet za nokte] kao cijenjeni vanreesa kupac, želimo da budete u potpunosti zadovoljni našim proizvodima i uslugom. Sa kompletom gel lakova za nokte sa U v svjetlom za nokte ne morate se boriti s izborom poklona za razne praznike. [Savršena usluga za komplet za nokte] kao cijenjeni vanreesa kupac, želimo da budete u potpunosti zadovoljni našim proizvodima i uslugom. Nude,ljubičaste,smeđe,roze, svjetlucave boje gel laka zadovoljavaju sva godišnja doba, sav tip kože i svakodnevni rutinski život, svake 2 boje mogu se slobodno podudarati. Ovaj lak za nokte je jako pigmentiran, važno je osigurati da vaša površina nokta ne sadrži ulje prije nanošenja osnovnog premaza, zadržat će visok sjajni sjaj i dugo traje više od 2+ sedmice.Ovaj komplet gel lakova za nokte sa U V svjetlom za nokte ne morate trošiti ništa drugo da kupite lampu za nokte, ovaj set za nokte je dovoljan da završite proces manikure. Odaberite svoju omiljenu boju uživajte u zabavi manikira sa porodicom i prijateljima. To je vrlo visoka klasa i iskren poklon za rođendane, praznike, godišnjice, Božić i Dan zaljubljenih. Ako imate bilo kakvih pitanja i nezadovoljstva, slobodno nas kontaktirajte, uvijek smo aktivni kako bismo vam pomogli u rješavanju problema.

Više detalja

Izbor kupaca

LONDONTOWN Gel Boja

KM 6.00

Stvara veliku pokrivenost u jednom sloju Potpuno samonivelirajući Primjenjuje ravnomjerno bez ikakvih pruga Netekuća aplikacija Bez mirisa, bora ili smanjenja 3 sedmice nošenje bez čipa.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.