• Nedavno
essie Salon - kvalitetan lak za nokte, Vegan bez 8, Warm Rose Pink, Eternal Optimist, 0.46 fl oz

essie Salon - kvalitetan lak za nokte, Vegan bez 8, Warm Rose Pink, Eternal Optimist, 0.46 fl oz

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Sjajni sjaj za nokte : essies Eternal Optimist je topli ružičasti lak za nokte sa sjajnim sjajem. Salonska kvalitetna formula boje noktiju pruža besprijekorno prekrivanje i sjajni sjaj. Čak i profesionalna Primjena : Naša ekskluzivna easy glide četka odgovara svakoj veličini nokta i omogućava brzu, ujednačenu i profesionalnu primjenu kod kuće. Besprijekorna pokrivenost i trajnost noktiju sa svakim potezom četke. Savršen manikir : Nanesite 1 sloj bilo kojeg od naših lakova za osnovni sloj na nokte, slijedite dva sloja essie laka za nokte i završite sa bilo kojim 1 od naših ponuda top coat-a. Slijedite Essie ulje za zanoktice kajsije, neophodno za njegu noktiju. Ikonične i Trendsetting boje : iz kolekcije essie, koja je proizvela preko hiljadu nijansi lakova za nokte i brojanje. essie lak za nokte preuzima modne i kulturne trendove kako bi mogućnosti manikure bile beskrajne. Američki stručnjak za nokte : essie je lider u luksuzu noktiju, posvećen visokim standardima kvaliteta. Naš lak za nokte ima vegansku formulu bez sastojaka životinjskog porijekla i bez testiranja na životinjama. essie lakovi za nokte i proizvodi za njegu noktiju čine život šarenim. budućnost izgleda sjajno u toplom, začinjenom laku za nokte od čajne ruže. natopljen suncem, ovaj kremasti napitak laka služi čašu koja je uvek napola puna. "zašto stvarati toliko boja? to mora da je ljubav!"essie stvara nijanse više od 30 godina. poznat kao autoritet u boji essie je šik, moderan, klasičan i zabavan. uvijek lider u stilu modernih nijansi za svako godišnje doba. od savršene šafran narandže na pijaci u Indiji do jedinstvene blijedoružičaste obuće koju nosi balerina u Londonu, naša opsesija bojama pigmentima nikada ne prestaje. za essie, boja je prepuštanje, izražavanje i opsjednutost. zato samo naprijed, sanjajte, žudite, tražite..tvoja želja za bojom je naša zapovijed. svi izgledaju lijepo u ružičastom. Stvorio sam multitide sa stavom. iskradi se sa svojim" šećernim tatom "jednog dana, a sljedećeg odleti na" Fidži". sve moje divne roze će te sigurno odvesti. out..in stil. - essie.

Više detalja

Izbor kupaca

LONDONTOWN Gel Boja

KM 6.00

Stvara veliku pokrivenost u jednom sloju Potpuno samonivelirajući Primjenjuje ravnomjerno bez ikakvih pruga Netekuća aplikacija Bez mirisa, bora ili smanjenja...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.