• Nedavno
LS234 pakovanje od 2 komada Mašina za šišanje noktiju za teške uslove rada, profesionalne debele makaze za nokte, urasli nokti, mašine za šišanje noktiju sa širokim otvaranjem čeljusti Set makaza za nokte za urasli manikir(vino crveno)

LS234 pakovanje od 2 komada Mašina za šišanje noktiju za teške uslove rada, profesionalne debele makaze za nokte, urasli nokti, mašine

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Makaze za nokte na nogama su originalne makaze za teške nokte za guste nokte na nogama dizajnirane za sigurno izrezivanje gustih i uraslih noktiju. Ova mašina za šišanje noktiju za teške uslove rada Olecranon Bionic posebno je dizajnirana za sigurno podrezivanje noktiju na nogama i noktima, zakrivljeno sečivo u obliku noktiju od 25°, posebno za guste nokte, urasle nokte, paronihiju i gljivične nokte. Velika, neklizajuća ručka za maksimalno prianjanje, udobnost i sigurnost. Ova mašina za šišanje noktiju za teške uslove rada Olecranon Bionic posebno je dizajnirana za sigurno podrezivanje noktiju na nogama i noktima, zakrivljeno sečivo u obliku noktiju od 25°, posebno za guste nokte, urasle nokte, paronihiju i gljivične nokte. Set makaza na nogama je upakovan u izuzetnu poklon torbicu, pakovanje od 2 komada, izuzetno pogodno za čuvanje i nošenje bilo gde. Najbolje makaze za nokte za muškarce i žene. Velika, neklizajuća ručka za maksimalno prianjanje, udobnost i sigurnost. Najbolji poklon za Dan očeva, Majčin dan, Dan zahvalnosti, Božić, Novu godinu. Laserski izrezane zakrivljene oštrice širom se otvaraju kako bi se omogućilo savršeno precizno podrezivanje. Idealan komplet trimera za nokte za sve, savršen za starije osobe, sportiste, artritične, podiatriste, muškarce, žene, starije osobe. Swissclipheavyduty makaze za nokte za starije osobe nude bolju kontrolu od ostalih štipaljki na noktima na tržištu. Laserski izrezane zakrivljene oštrice širom se otvaraju kako bi se omogućilo savršeno precizno podrezivanje. Set makaza na nogama je upakovan u izuzetnu poklon torbicu, pakovanje od 2 komada, izuzetno pogodno za čuvanje i nošenje bilo gde. Najbolji poklon za Dan očeva, Majčin dan, Dan zahvalnosti, Božić, Novu godinu. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati, mi ćemo riješiti za vas!. Najbolje makaze za nokte za muškarce i žene. Idealan komplet trimera za nokte za sve, savršen za starije osobe, sportiste, artritične, podiatriste, muškarce, žene, starije osobe. Swissclipheavyduty makaze za nokte za starije osobe nude bolju kontrolu od ostalih štipaljki na noktima na tržištu. Makaze za nokte na nogama su originalne makaze za teške nokte za guste nokte na nogama dizajnirane za sigurno izrezivanje gustih i uraslih noktiju. Savršen je poklon za vaše porodice i prijatelje, koji je pogodan za svaku priliku, porodični set za manikir, komplet za pedikir, profesionalnu banju za njegu noktiju. Dobro polirani i naoštreni, svi alati su dobro napravljeni i dovoljno oštri da vam ponude čistu i profesionalnu njegu noktiju. Ako ste imali problema sa gustim noktom, patite od uraslih noktiju, ovaj profesionalni komplet alata za urasle nokte biće vaš najbolji izbor.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.