• Nedavno
Canon PIXMA MG7120 bežični foto štampač u boji sve-u-jednom, štampanje mobilnih pametnih telefona i tableta, Brown

Canon PIXMA MG7120 bežični foto štampač u boji sve-u-jednom, štampanje mobilnih pametnih telefona i tableta, Brown

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Air Print : Štampajte bežično i bez napora sa kompatibilnog i Phonea, i Pada ili i Pod toucha - nisu potrebni drajveri!. Koristite Android tablete i pametne telefone za bežično štampanje koristeći mobilne aplikacije i Google Cloud štampanje. Kompatibilni sa pojedinačnim / kombinovanim CLI-251 XL rezervoarima za mastilo (cijan, Magenta, žuta, siva, crna) i PGI-250 XL pigmentnim crnim rezervoarima za mastilo. Zamijenite Samo Mastila Koja Ponestane!. LCD ekran osetljiv na dodir od 3,5" i inteligentni sistem dodira - svetle samo dugmad koja su vam potrebna. PIXMA MG7120 je vrhunski bežični inkjet Photo sve-u-jednom štampač koji pruža vrhunske performanse štampanja fotografija i nevjerovatnu svestranost. MG7120 štampa prelepe fotografije bez ivica do 8,5" x 11" i oštre dokumente sa neverovatnim kvalitetom. Maksimalni DPI u boji je izvanrednih 9600 x 2400 sa 1pl tehnologijom, šest pojedinačnih rezervoara za mastilo, uključujući sivo mastilo za prelepe detalje u vašoj boji i crno-bele fotografije. Dodatne funkcije uključuju Air Print, ugrađeni Wi-Fi, automatsko dvostrano štampanje, Full HD štampanje filmova, automatsko automatsko uključivanje, automatsko skeniranje, brzi početak, tihi način rada i softver My Image Garden. Uključite kabl u računar radi superbrze veze za prenos podataka. Štampajte i skenirajte bežično sa bilo kog računara u kući koji podržava Wi-Fi.(1). Iskoristite prednosti Wi-Fi povezivanja i odštampajte ono što vidite na svom kompatibilnom i Padu, i Phoneu ili i Pod Touchu na kompatibilni Canon PIXMA Wireless All-in-One. 9600 x 2400 maksimalni dpi u boji daje nevjerovatan kvalitet i detalje u vašim poslovnim dokumentima i fotografijama. Ovaj sistem mastila visokih performansi u 6 boja uključuje sivo mastilo za neverovatne detalje na vašim crno-belim i kolor fotografijama. Odštampajte fotografiju bez obruba od 4 inča x 6 inča za otprilike 21 sekundu.(6). Sadrži potpunu fotolitografiju inkjet mlaznica (FINE) sa patentiranom glavom za štampanje koja ispaljuje kapljice mastila od čak 2 PL.

Više detalja

Izbor kupaca

HL-2040 laserski štampač

KM 1.67

Do 20 PPM monohromatske brzine štampanja Prvo odštampajte za manje od 10 sekundi Rezolucija ispisa do 2400 x 600dpi 96mhz procesor 8 MB memorije Tehnički Podaciam / instalirana Veličin

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.