• Nedavno
Sijalice od sumraka do zore na otvorenom, 60 W ekvivalentna LED sijalica sa automatskim uključivanjem 9W, A19 E26 Led sijalica 5000K dnevna svjetlost Bijela, Noćna sijalica sa pametnim senzorom za terasu garažnog hodnika dvorišta, 4 pakovanja

Sijalice od sumraka do zore na otvorenom, 60 W ekvivalentna LED sijalica sa automatskim uključivanjem 9W, A19 E26 Led sijalica 5000K

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

LED sijalica sa automatskim uključivanjem će zasvijetliti kada se okolina zatamni na 15-20 lumena. Za optimalne performanse od sumraka do zore preporučujemo postavljanje sijalice na prostor koji je dobro osvetljen tokom dana. Molimo provjerite da li crvena tačka ugrađenog senzora fotoćelije dodiruje svjetlo direktno prilikom ugradnje. Molimo vas da ne natapate u vodi ili je koristite na otvorenom bez skloništa za rasvjetna tijela u kišnim danima. Ako imate bilo kakvih problema tokom instalacije ili upotrebe, slobodno nas obavijestite putem kliknite na naš izlog - postavljajte pitanja. ✔【Sijalica od sumraka do zore】Vanjska sijalica A19 E26 LED sa praktičnim senzorom fotoćelije koja detektuje ambijentalno svjetlo i automatski se uključuje kada sunce zađe i isključuje se u zoru. Nema više potrebe da okrećete prekidač svako jutro. ✔【90% ušteda energije】ova super svijetla LED senzorska sijalica daje svjetlinu od 900 LM, emituje bijelo osvjetljenje od 5000k dnevnog svjetla, 9 W ekvivalentno 60 W žarulji sa žarnom niti, ima dug vijek trajanja do 25.000 sati i smanjuje čestu zamjenu. Recite zbogom visokim računima pretvaranjem u sumrak u zoru LED sijalica!. ✔【Poboljšajte sigurnost doma】 E26 LED sijalice sa automatskim uključivanjem su pogodne za stražnje i prednje osvjetljenje kuće. Kada putujete, sijalica sa vanjskim senzorom osvijetlit će vašu kuću kako bi zaštitila unutrašnjost i eksterijer vašeg doma. ✔【Višenamjenska sijalica za vanjsko osvjetljenje sumrak do zore dolazi sa standardnom američkom bazom E26, sve što treba da uradite je da zašrafite sijalicu i samo ostavite prekidač uključen. Savršeno za prednja i zadnja vrata, trijem, trotoar, prilaz, terasu, dvorište, garažu, balkon, hotel, uličnu lampu, baštu, pejzažnu rasvjetu itd. ✔【Pouzdana kupovina】naše E26 sijalice ispunjavaju stroge standarde testiranja, izdržljive, bez treperenja i sjaja, osiguravaju udobnost očiju. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj unutrašnjoj A19 žarulji od sumraka do zore, slobodno nas obavijestite, mi smo 24/7 ovdje za vas.

Više detalja

Izbor kupaca

LED SMRT sijalica R30 65W

KM 5.00

Ekvivalentno Žarnom Niti Od 65 W Meka Bijela (2700 Kelvina) Dnevne Svjetlosti (5000 Kelvina) Temperature Boje Srednja Baza 15.000 Sati Života Napravljeno za Google, kompatibilno sa Alexa.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.