• Nedavno
Noćni blejzeri E12 LED kandelabra sijalica 4W, 2700k topla meka Bijela 400lm, E12 baza LED sijalice sa mogućnošću zatamnjivanja, C35 matirano staklo savijeni vrh u obliku plamena, 40W ekvivalent sa žarnom niti, 10 pakovanje

Noćni blejzeri E12 LED kandelabra sijalica 4W, 2700k topla meka Bijela 400lm, E12 baza LED sijalice sa mogućnošću zatamnjivanja, C35

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Performanse : C35 LED filamentna sveća sa mogućnošću zatamnjivanja, E12 kandelabra baza, AC 120 V, ugao snopa od 360 stepeni. Materijal : Ultra tanko staklo, mat poklopac sa visokim svetlom, donosi udobno opuštajuće toplo svetlo, meko toplo i ne zaslepljujuće, bezbedno za oči. Uštedite električnu energiju : zamijenite halogenu sijalicu od 40 W sa 4 W LED.Uštedite više od 90% na računu za struju. Široke primene : idealno za upotrebu u zidnim svetlima, svetlima, lusterima, stolnim lampama, privescima, plafonskim ventilatorima, dekorativnim unutrašnjim elementima. Napomena : matirani poklopac će blokirati deo svetlosti, učiniti svetlo mekšim. Ako su vam potrebne jake sijalice, molimo odaberite obične bistre sijalice. Ako tražite toplu meku i ne zasljepljujuću svijeću za vaše svjetlo, ova sijalica je pogodna za vas. Specifikacija ulazni napon : AC120 V Dimmable : da svjetlosni tok : 400lm materijal svjetlosti : mat ultra tanko staklo baza svjetla : Standard E12 dimenzije : 112 (v) * 35 (W) snaga : 4 W boja : topla bijela 2700 K napomena : 1. Ako primite sijalice i otkrijete da sijalice ne mogu biti prigušenije, pogledajte sljedeće prijedloge. Ako ugasite svetla i sijalice još uvek malo sijaju, ili jedna od sijalica u vašem krugu ne želi da se isključi do kraja, imate ono što mi zovemo "struja duha" u vašem krugu. Ovo se dešava kada višak energije curi u sijalice čak i kada je prekidač u isključenom položaju. Ovo se može desiti iz raznih razloga. Do struje duhova može doći ako sijalice u kolu rade na manjoj snazi od one koja teče u krugu, ili ako je kolo prestaro da pravilno reguliše struju. U osnovi, ovi se problemi mogu riješiti instaliranjem LED dimmera u krugu ili ažuriranjem ožičenja u svom domu. Led prekidači za prigušivanje bolje rade na pravilnoj regulaciji struje koja teče u krug. Ovo je ključno za uklanjanje struja duhova, kao i za osiguravanje da vaše LED sijalice rade najbolje! Da biste dokazali da je to problem, pokušajte vratiti jednu od starih sijalica u krug. U većini slučajeva otkrit ćete da će se sve sijalice u krugu sada isključiti do kraja! To je zato što ta starija sijalica veće snage upija višak struje u krugu. 2.Ako je sijalica koju ste primili oštećena u tranzitu, molimo vas da nas kontaktirate kako biste ponovo poslali ili vratili novac. 3.Ako imate drugih pitanja,kontaktirajte nas, potrudit ćemo se da riješimo problem kako bismo bili zadovoljni.

Više detalja

Izbor kupaca

LED SMRT sijalica R30 65W

KM 5.00

Ekvivalentno Žarnom Niti Od 65 W Meka Bijela (2700 Kelvina) Dnevne Svjetlosti (5000 Kelvina) Temperature Boje Srednja Baza 15.000 Sati Života Napravljeno za Google, kompatibilno sa Alexa.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.