• Nedavno
Ventilator za kopče za struk, ventilator za tijelo LED svjetlo za biciklizam na otvorenom

Ventilator za kopče za struk, ventilator za tijelo LED svjetlo za biciklizam na otvorenom

Zahvalnost:
KM 12.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

U slučaju isključivanja, kratko pritisnite prekidač jednom, plavo svjetlo će se upaliti i uđite u režim power bank. Snažan Motor : unapređeni motor može da izduvava jak protok vazduha od 3,6 m/s, oduzimajući toplotu vašeg tela za nekoliko sekundi, više nije razdražljiv kada radite ili putujete na suncu.0 a maksimumusb izlaz : 5 V 2. Multifunkcionalni : ovaj prijenosni ventilator može se koristiti kao normalan ventilator za struk (sa kopčom za struk, kopčom za odjeću), ventilator za ogrlicu (sa vezicom), ventilator za radnu površinu (sa postoljem), baterijska lampa i Power bank. Snažan Motor : unapređeni motor može da izduvava jak protok vazduha od 3,6 m/s, oduzimajući toplotu vašeg tela za nekoliko sekundi, više nije razdražljiv kada radite ili putujete na suncu. Takođe se može koristiti za punjenje drugih uređaja kao što su mobilni telefoni i tableti, što je dobar pomoćnik za aktivnosti na otvorenom.1 A maksimumumb tip baterije : izgrađen u 4000m Ah (3. Takođe se može koristiti za punjenje drugih uređaja kao što su mobilni telefoni i tableti, što je dobar pomoćnik za aktivnosti na otvorenom. Baterija velikog kapaciteta : ugrađena litijumska baterija od 4000m Ah, dugotrajno trajanje baterije, radno vreme do 16 sati (tihi režim), 5 sati (meki režim), 3 sata (jak režim). Brzo punjenje : fupports Tip C 2 A brzo punjenje i može se potpuno napuniti u roku od 3-4 sata.Specifikacija : vrsta artikla : kopča za struk Fanmaterijal : ABS, TPUType C ulaz : 5 V 2. Ponovo kratko pritisnite za prelazak na jak način rada. Široka primjena : savršeno za upotrebu na otvorenom, kao što su kampovanje, ribolov, biciklizam, putovanja, plaža, baštovanstvo, itd. Baterija velikog kapaciteta : ugrađena litijumska baterija od 4000m Ah, dugotrajno trajanje baterije, radno vreme do 16 sati (tihi režim), 5 sati (meki režim), 3 sata (jak režim). Opremljen LED svjetlom visoke svjetline, neophodan je alat za aktivnosti na otvorenom tokom vrelog ljeta. Snažan Motor : unapređeni motor može da izduvava jak protok vazduha od 3,6 m/s, oduzimajući toplotu vašeg tela za nekoliko sekundi, više nije razdražljiv kada radite ili putujete na suncu.7 V) litijumska baterija Brzina vjetra : tih 2 m/s, mekan 3 m/s, jak 3. Takođe se može koristiti za punjenje drugih uređaja kao što su mobilni telefoni i tableti, što je dobar pomoćnik za aktivnosti na otvorenom. Brzo punjenje : fupports Tip C 2 A brzo punjenje i može se potpuno napuniti u roku od 3-4 sata.Multifunkcionalni : ovaj prijenosni ventilator može se koristiti kao normalan ventilator za struk (sa kopčom za struk, kopčom za odjeću), ventilator za ogrlicu (sa vezicom), ventilator za radnu površinu (sa postoljem), baterijska lampa i Power bank.

Više detalja

Item Type:
Waist Clip Fan
Material:
ABS, TPU
Type C Input:
5V 2.0A maximum
USB Output:
5V 2.1A maximum
Battery Type:
Built in 4000mAh (3.7V) lithium battery
Wind Speed:
Quiet 2 m/s, Soft 3 m/s, Strong 3.6m/s
Working Time:
16 hours in silent mode, 5 hours in soft mode, 3 hours in strong mode
LED Light :
600 LX (30cm distance)
Charging Time:
About 3-4 hours
Application Scenarios:
Outdoor camping, fishing, cycling, travel, beach, gardening, etc.
How to Use:
1. Press and hold the power button for two seconds to power on and activate the fan silent mode.2. Short press again to switch to soft mode.3. Short press again to switch to strong mode.4. Short press again to switch to LED lighting mode.5. In the case of shutdown, short press the switch once, the blue light will be on, and enter the power bank mode.:
PackageList:
1 x Fan:
1 x Lanyard:
1 x Data Cable:
1 x Manual:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.