• Nedavno
YUAB ručni ventilator-USB punjivi ventilator za mali sto-ručni ventilator za hlađenje, snažan ventilator za decu devojčice dečaci žena muškarac početna putovanja na otvorenom

YUAB ručni ventilator-USB punjivi ventilator za mali sto-ručni ventilator za hlađenje, snažan ventilator za decu devojčice dečaci

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Možete ga lako nositi za vanjsku upotrebu tokom ljetnih dana.7 VInput current : 0.Ručni ventilator usvaja petokrake ventilatorske oštrice za dovod vazduha i koristi princip dinamike fluida. Nema potrebe za korištenjem baterija, smanjujući zagađenje okoliša i troškove kupovine. Idealan je za lično hlađenje, kampovanje, plažu, aktivnosti na otvorenom, putovanja, parkove, koncerte, sportske događaje i još mnogo toga. Usled ručnog merenja dozvoljeno je odstupanje merenja od 1-3cm. 【【Izdržljiva kvaliteta】ručni ventilatori izrađeni su od ABS materijala. 【【Princip dinamike fluida】ručni ventilator cirkuliše vazduh koristeći pet ventilatorskih lopatica i princip dinamike fluida. 【【Izdržljiva kvaliteta】ručni ventilatori izrađeni su od ABS materijala. 【【Pogodno punjenje】mali ventilator podržava USB punjenje, što je pogodno i brzo.5 WInput voltage : 5 V veličina proizvoda : oko 11. 【【Pogodno punjenje】mali ventilator podržava USB punjenje, što je pogodno i brzo. Idealan je za lično hlađenje, kampovanje, plažu, aktivnosti na otvorenom, putovanja, parkove, koncerte, sportske događaje i još mnogo toga. Sa poklopcem fine mreže, ne morate da brinete da ćete povrediti ruke i možete ga mirno koristiti. Sa poklopcem fine mreže, ne morate da brinete da ćete povrediti ruke i možete ga mirno koristiti. Ovaj mali ventilator može ravnomerno smanjiti protok vazduha, čineći da se vetar ravnomernije širi, a vetar koji se izduvava je glatkiji i mekši. 【【Mali i lagani】budući da je mini ventilator prenosiv male težine i male veličine, zgodan je za nošenje. 【【Princip dinamike fluida】ručni ventilator cirkuliše vazduh koristeći pet ventilatorskih lopatica i princip dinamike fluida. Oni su čvrsti, izdržljivi i lagani, nisu laki za oštećenje i lomljenje.5-1achorging time : 2-4 hours Output power : 1.【【Mali i lagani】budući da je mini ventilator prenosiv male težine i male veličine, zgodan je za nošenje. Možete ga lako nositi za vanjsku upotrebu tokom ljetnih dana. 【【Širok raspon upotreba】možete koristiti lični ventilator u zatvorenom i na otvorenom.28inpacking list : 1x ručni Fan Note : 1.Specifikacija : Name : Handheld Fan Material : ABSWeight : about 100gwind mode : 1 gear Battery voltage : 4. Oni su čvrsti, izdržljivi i lagani, nisu laki za oštećenje i lomljenje. Nema potrebe za korištenjem baterija, smanjujući zagađenje okoliša i troškove kupovine. Možete ga lako nositi za vanjsku upotrebu tokom ljetnih dana. Zbog različitih efekata prikaza i osvetljenja, stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija od boje prikazane na slici. Ravnomernim smanjenjem protoka vazduha, ovaj mali ventilator može učiniti da vetar duva glatkije, mekše i ravnomernije se širi.

Više detalja

Name:
Handheld Fan
Material:
ABS
Weight:
about 100g
Wind mode:
1 gear
Battery voltage:
4.7V
Input current:
0.5-1A
Charging time:
2-4 hours
Output power:
1.5W
Input voltage:
5V
Product size:
about 11.1×6.6×18.5CM/4.37x2.60x7.28IN
Packing list:
1x Handheld Fan:
Note:
1. Due to the different display and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, a measurement deviation of 1-3cm is allowed. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.