• Nedavno
15pcs okrugli akrilni čista za privjesak za ključeve, akrilni okrugli krug sa rupom debljine 1/8 inča

15pcs okrugli akrilni čista za privjesak za ključeve, akrilni okrugli krug sa rupom debljine 1/8 inča

Zahvalnost:
KM 11.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Oni su laserski rez od otpornosti na 3 mm / 1/8 ", dolazi sa zaštitnim slojem na obje strane bez ogrebotina, molimo da ogulite jasan film da biste dobro iskoristili. Child Sef akril i veličina su u redu. Bijelo visoko jasno Akrilni materijal, akrilna plastika mogu se koristiti kao zamjena za staklo u mnogim proizvodima, s različitim stupnjevima vizualnih i konstruktivnih kvaliteta. Objektive površine : obje strane sjajne jasne; obje strane akrilnih praznina presvuče se zaštitnim oblogom za sprečavanje ogrebotina. Na Primanje vaših praznina možete oguliti maskiranje da biste otkrili kristalno čist akril. Oni su odlični za dodavanje vinila ili za zanatske projekte za odrasle / djecu, privjesak za izradu ključeva ili čak crtanja i ravnomjerno crtanje. Količina : 15pcs; ako ste ' nije u potpunosti zadovoljan našim akrilnim prazninama, slobodno nas kontaktiramo, mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata. Ako postoji bilo kakav problem kvalitete, bezuslovno ćemo ga zamijeniti. Oni su laserski rez od 3 mm / 1/8 "Shatserout, dolazi sa Zaštitni sloj s obje strane bez ogrebotina, molimo da ogulite jasan film da biste dobro iskoristili. Dječji sigurni akril, prilagođeni oblici i veličina su u redu za napraviti. Bijeli visoki čist akrilni materijal, akrilna plastika mogu se koristiti kao zamjene za čašu u mnogim proizvodima, s različitim stupnjevima vizualnih i konstruktivnih kvaliteta. Površinska obrada : obje strane sjajno čiste; obje strane akrilnih praznina obložene su zaštitnim oblogom za sprečavanje ogrebotina. Nakon primitka vaših praznina možete oguliti maskiranje kako biste otkrili kristalno čist akril. Oni su odlični za dodavanje vinila ili za zanatske projekte za odrasle / djecu, donošenje ključa, igre, scrapbooking ili čak crtanje i karticu za vjenčanje. Količina : 15pcs; Ako niste u potpunosti zadovoljni našim akrilnim prazninama, slobodno nas kontaktirajte, odgovorit ćemo u roku od 24 sata. Ako postoji bilo kakav problem sa kvalitetom, bezuslovno ćemo ga zamijeniti. Clear akrilni okrugli krug s rupom, akrilnim laserskim pričvršćivanjem, okrugli krug sa rupama : lagana i visoka jasna kristalna pleksiglasa okrugla glatke ivice vodootporne vode dostupne sa rupama da objesim svoje projekte više od deset godina akrilne lasersko rezanje rezanja Iskustva, prilagođena narudžba je u redu za pravljenje / p>.

Više detalja

Izbor kupaca

1 x 48 x 48 fenolni LE list

KM 2.33

Fenolni je tvrd, gust materijal napravljen primenom toplote i pritiska na slojeve papira ili tkanine, impregnirane sintetičkom smolom Ovi fenoli su otprilike polovina težine aluminijuma i

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.