• Nedavno
Corna muške Quick Dry kratke rukave majice Moisture Wicking Cool Outdoor Athletic Shirts,UPF 50+ zaštita od sunca

Corna muške Quick Dry kratke rukave majice Moisture Wicking Cool Outdoor Athletic Shirts,UPF 50+ zaštita od sunca

Zahvalnost:
KM 9.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Elastična rastezljiva struktura pomaže vam da se slobodno krećete. Prozračna tkanina pomaže u donošenju suvog i udobnog iskustva sa nošenjem. Tehnologija vlage pomaže u održavanju opreme čistom i svježom. Udobna i pripijena struktura pomaže u smanjenju trenja kože. Može se prati u mašini. Površina tkanine je glatka i sjajna, a ruka je glatka, donoseći osećaj udobnog nošenja. 100% poliester. Povucite zatvaranje. Perite u mašini i ručno. Lagano brzo sušenje : naša klasična atletska majica za vrat crew napravljena je od 100% poliestera kako bi pomogla da se vlaga udalji od vaše kože, držeći vas suhim i slobodnim za disanje za cjelodnevni komfor. Osećaj hladnoće : odlično vlaženje vlage, tako da ne morate da vas muči znoj tokom vežbanja. COMFORT FIT : potkošulja mekog dodira u klasičnom kroju bez oznaka za dodatnu udobnost i raglan rukave za čitav niz pokreta. Zaštita od sunca : UPF 50+ štiti vas od oštećenja od sunca i pomaže vam da se slobodno krećete napolje. Prilika : dobar je izbor za aktivnosti na otvorenom kao što su trčanje, ribolov, planinarenje, teretana, košarka, biciklizam, golf, kampovanje, vježbanje itd. Uvod u tehnologiju : . Upute za pranje : .

Više detalja

Izbor kupaca

Vizari Performance T-Shirt

KM 0.33

100% poliester Uvezeno Povucite zatvaranje Samo Ručno Pranje 100% Poliester Blokada Dimenzije pakovanja : 34.544 cm D X 21.082 cm Š X 1.27 cm V Težina pakovanja : 0.3 funte Zemlja porijek

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.