• Nedavno
Pop navoje lubanje i križne kosti otrovni klasik retro jezivi horor Halloween baby toddler dječje djevojke majica

Pop navoje lubanje i križne kosti otrovni klasik retro jezivi horor Halloween baby toddler dječje djevojke majica

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Napravljeno u SAD-u i uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Izgledajte kao gusar sa ovom klasičnom lubalom i prekriženim kostima. Jolly Roger MANS glava skelet. Prekinujte međunožje. Premium, pre-skupljanje, pamučna dječja djela napravljena mekim, pukovnijim pamukom za majicu za majicu na delikatnom kožu za bebe od novorođenčadi. Jednodijelna odjeća za bebe dostupna u bebi plavoj, ružičastoj, sivoj, crnoj i bijeloj boji u 6m, 12m, 18m i 24m veličinama. Dječja djela za djevojčice i dječake su stil kratkih rukava sa ramenom u krugu. Sva tinta, vlakna, etikete i pričvršćivači strogo su testirani na sigurnost i utjecaj na okoliš i su certificirani standard 100 po oeko-tex. Bez kvalitete - Sve mastike koje koristimo su Oeko-Tex certificirani što znači da su oni temeljito testirani za štetne hemikalije. Ispitivanje uključuje regulirane i neregulirane tvari i standardi obično prelaze nacionalne granice. Premium artikal dizajniran je i ispisav s ponosom u SAD-u! Naši dizajni su tiskani s blagim nevoljenim pogledom za stil.

Više detalja

Izbor kupaca

Mizuno muški beskonačni tee

KM 2.33

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 76% recikliranog poliestera, 19% pamuk, 5% poliester Napravljeno u sad Mizuno Derlit Upravljanje vlagom : Upotreba konstrukci

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.