• Nedavno
Prvak muške majice, opuštena fitna majica za muškarce, majica za veće od pamučne težine, pamuk

Prvak muške majice, opuštena fitna majica za muškarce, majica za veće od pamučne težine, pamuk

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Pamuk tako dobro - Ova majica za muškarce napravljena je debelim i robusnim pamučnim pamučnim za hladnije vrijeme. Labavi fit muški tinejdžeri - taj muški čaj je labav i prostranut sa prevelikim pola rukava za izgled na trendu. Izgled - Ova majica sadrži V-zarezni izrez, a pao ramena za ležerni izgled, savršen za noćni dan. Beskrajne opcije - dostupne su u toni boja koje odgovaraju vašem svakom izgledu. Spot The C - C logo sjedi na rukavu ove majice za muškarce. Ovdje za The Tee - Ova majica za polovinu za prodaju za muškarce je povišeno okretanje na vašem klasičnom pamučnom tipu. Labav fit čini da izgleda parovi dobro s kratkim hlačama za ugodan, povremeni izgled. V-zarezni dekolte i robusni ubod pružaju kvalitetu koju možete vidjeti, dok ispušteno rame i preveliki rukavi dodaju elegantnu ivicu kao ni jedno drugo. Ova muška majica je veća težina, što znači da se dobro dodijeli na hladniju dan. Uparite ga sa svojom najboljom jaknom i trapericama za elegantan izgled svi će voljeti! Dostupno u raznim bojama.

Više detalja

Izbor kupaca

Vizari Performance T-Shirt

KM 0.33

100% poliester Uvezeno Povucite zatvaranje Samo Ručno Pranje 100% Poliester Blokada Dimenzije pakovanja : 34.544 cm D X 21.082 cm Š X 1.27 cm V Težina pakovanja : 0.3 funte Zemlja porijek

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.