• Nedavno
Muška retro kuglana, velika visoka, kraljevska plava na crnom

Muška retro kuglana, velika visoka, kraljevska plava na crnom

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Poli-rayon-spandex mješavina. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Mekani gabardine. Nijedno gvožđe - mašina se prati. Upečatljiva plava boja akcent. Dodatna soba - velika / visoka. Nema niže cijene za ovu kvalitetnu košulju za kuglanje. Poli-rayon-spandex mješavina. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Mekani gabardine. Nijedno gvožđe - mašina se prati. Upečatljiva plava boja akcent. Dodatna soba - velika / visoka. Nema niže cijene za ovu kvalitetnu košulju za kuglanje. Ove potpuno nove košulje za retro stil su vrlo udobne, mašine se prati i izrađene su od najkvalitetnije kvalitetne tkanine. Dizajnirani su muškarci za aktivne muškarce i imaju puno dodatne sobe za slobodno objesiti. Oni se vide na TV-u koji nosi poznati glumac.

Više detalja

Izbor kupaca

Šampion Žene je baština

KM 1.67

100% tkanina Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Izrađen za udobnost Naše ženske plpoluge Crewneck Tee izrađen je sa 7oz Pamuk / poliesterski mješavina Izuzetno mekan

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.